Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

tak to się zaczęło
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
San
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 29 Paź 2009, 9:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak w amerykańskim filmie. Super!!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smkttwmm
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 3 Gru 2009, 10:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mojego Narzeczonego poznałam w liceum, chodziliśmy 3 lata do jednej klasy. On był we mnie zakochany, ja go lubiłam, ale miłość "NIGDY!" Na studia poszliśmy do innych miast, ale kontakt pozostawał, bo mimo wszystko przez te wszystkie lata byliśmy dobrymi kumplami. Pod koniec pierwszego roku poszłam z nim na imprezę do jego znajomych, bardziej z nudów niż rzeczywiście miałam na to ochotę i tak jakoś siedząc przy ognisku coś mnie tknęło lol Zaczęły się randki, spotkania i tak kilka tygodni później zostaliśmy parą oczko

Powrót do góry
San
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 3 Gru 2009, 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak to własnie jest, ze miłośc nas dotyka wtedy, kiedy najmniej sie tego spodziewamy.

Powrót do góry
eve86
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 4 Gru 2009, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to prawda Smile mozna sie przyjaznic cale zycie i nic, a mozna sie przyjaznic 6 lat i w ciagu jednego dnia zakochac po uszy Smile ja mojego miśka pokochałam zanim jeszcze zobaczyłam na żywo, a poznaliśmy się przez neta lol i nie zaluje ani jednej chwili, to bylo przeznaczenie język

Powrót do góry
rybazmarsa88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 13 Sty 2010, 9:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

myśmy się poznali na pracy wakacyjnej:) mieszkamy na tym samym osiedlu i byliśmy w tej samej 'drużynie'.. po 2 tyg. zrobiliśmy ognisko grupowe:) i jakoś tak wyszło , że siedziałem obok Niej przez te kilka godzin ( jak zwykle przy takich ogniskach było bosko uśmiech ) i tak ją dotknąłem raz, drugi i ruszyło samo:)uśmiech i cieszę się, że tak wyszło , bo K miała nie iść na te ognisko ale jakoś Ją namówiliśmy z kumplami i super:)
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 5 Lut 2010, 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HEj,
Jestem nowa na tym forum także wybaczcie mi błędy które popełniam.
Ja nazywam się Natalia i z moim przyszłym mężem Tomkiem poznalismy sie w autobusie, gdy złapal nas kontroler biletow. na całe szczęście można to tak ująć ani ja ani Tomek nie mieliśmy biletów i tak sie nasza historia zaczeła... uśmiech na razie uklada nam się wspaniale Very Happy

Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 5 Lut 2010, 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kontroler biletów powiadasz... interesujące Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
wengi88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o to jak się poznaliśmy to było to tak... w lipcu 2006 roku jak w każde wakacje byłam na FSMie na Kalwarii Pacławskiej i tam na punkcie widokowym plotkowałam z koleżanką która wypatrzyła swojego znajomego z jakimś kolegą on poszła się przywitać z tym pierwszym a ten drugi siadł sobie na trawce i popijał coś więc nie wiem co mi wpadło do głowy ale podeszłam do zupełnie nieznajomego gościa i zapytałam "przepraszam, a Pan w tym kubku to kawę ma?" odpowiedź padła pozytywna uśmiech I tak już zostało a 22 listopada wszystko nabrało konkretnego kształtu po jego wyznaniu "podobasz mi się" Very HappyVery Happy No na prawdę w jego stylu Very Happy ale za to go kocham

Powrót do góry
justwhisper
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 15 Lut 2010, 23:38    Temat postu: ten pierwszy raz:) Odpowiedz z cytatem

Ja swoją ukochaną poznałem przez forum dla studentów mojego Uniwersku uśmiech Może to mało wyrafinowane ale nasza miłość jest tak wielka, że szczerze mam to gdzieś jak sie poznaliśmy! Najważniejsze, że jesteśmy bardzo szczęśliwi uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
deina
guru
guru

PostWysłany: Wto 23 Lut 2010, 3:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo długo opłakiwałam złamane serce i przez ponad 4 lata nie byłam w stanie spojrzeć na jakiegokolwiek mężczyznę.
To w sumie dosyć zabawne, bo ten mój "były" w żaden sposób nie był dla mnie odpowiedni, nijak do siebie nie pasowaliśmy, a jednak cierpiałam.
Z moim Markiem należeliśmy do jednego internetowego klubu filmowego, czasami wymienialiśmy opinie o filmach, ale spotkaliśmy się na żywo dopiero na zjeździe klubowym i... poszło piorunem! Od początku nie było wątpliwości, że to jest właśnie to, że spotkały się dwie wymarzone połówki w najbardziej odpowiednim momencie. Po pół roku zamieszkaliśmy razem, a teraz liczymy dni do ślubu, i z każdym dniem przekonujemy się, że jest pięknie, właściwie i dokładnie tak, jak trzeba:)
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 19 z 35

Skocz do: