Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Perfekcyjna kandydat

|
Wysłany: Sro 30 Kwi 2025, 8:27 Temat postu: |
|
|
Kochane polecono tu dużo kremów do twarzy. Niektóre znam i też mogłabym potwierdzić ich skuteczność. Ale ważniejszy temat to serum które nakładamy pod krem. Ja polecam Nawilżenie z Orientany. Mega. Takiej zdrowej cery nigdy wcześniej nie miałam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lejla uzależniony

|
Wysłany: Sro 30 Kwi 2025, 10:11 Temat postu: |
|
|
Trądzik u dorosłych to coraz częstszy problem. Ciesze sie, ze trafiłam na kosmetolog Warszawa bo zaproponował mi terapię, która nie tylko zmniejszyła zmiany, ale też poprawiła nawilżenie i elastyczność skóry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Pią 16 Maj 2025, 14:24 Temat postu: |
|
|
Rano: Mycie pianką, tonik, krem, spf
Wieczorem: Mycie olejem, Mycie pianką, tonik, serum, krem
Powinnam dwa razy w tygodniu a w praktyce kiedy mi się przypomni: peeling enzymatyczny+ potem maska w płacicie Dla wrażliwej cery polecam https://verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/
Włosy myję raz na 5 dni albo rzadziej:
Zawsze najpierw 1. Płukanie, 2. wczesuję odżywkę na długość, 3. Szampon, 4. Podpłuczenie, 5. Trochę dorozprowadzenie szamponu zamiast drugiego mycia 6. Płukanie, no i teraz zaczyna się zabawa bo robię to na dwa sposoby: 7a. Odżywka, 8a. Wcześniej odżywki i trzymanie 0,5h, 9a. Płukanie, 10a. Płukanka, 11a. Wczesanie Płukanki, 12a. Płukanie i koniec no i olejowanie po myciu które czasami robię podczas każdego mycia, czasami rzadziej 7b. Odżywka, 8b. Wczesanie odżywki, 9b. Olej, 10b. Wczesanie oleju, 11b.trzymam od 0,5h do 1h, 12b. Płukanie, 13b. Odżywka emulgująca, 14b. Wczesanie, 15b. Trzymam 0,5h, 16b. Płukanie, 17b. Płukanka, 18b. Wczesanie plukanki, 19b płukanie
No i potem rozczesanie, serum silikonowe, podsuszenie nasady
I na ten moment raz na miesiąc/2 miesiące laminacja brwi i rzęs u kosmetyczki
Prysznic codziennie albo częściej, kąpiel jak się depiluję, czyli zazwyczaj 2/3 razy na tydzień, najpierw peeling, potem golę się na żel pod prysznic, po nakładam balsam
I pomadka ochronna do ust właściwie co pół godziny bo mam z nimi i ich przesuszaniem bardzo duży problem |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|