Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wyjazd
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 14 Kwi 2025, 7:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miejscem idealnym na spędzenie wakacji jest https://www.domkiromka.pl/ Domki letniskowe zlokalizowane są w Mikołajkach. Otoczenie tego miejsca pozwoli Wam na rozkoszowanie się pięknem natury. Każdy z domków posiada własny taras, grill, leżaki oraz hamak.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 27 Kwi 2025, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy wiedzieliście, że wybierając nocleg Limanowa możecie połączyć górskie wędrówki z relaksem w SPA? Beskid Rose & SPA to idealne miejsce dla osób szukających harmonii z naturą. Każde pomieszczenie zaprojektowane jest z myślą o komforcie gości, co sprawia, że regeneracja staje się prawdziwą przyjemnością.
Powrót do góry
Bring
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 27 Kwi 2025, 22:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja marzę o jakimś egzotycznym wyjeździe, może do Egiptu. Ale nie chcę się tylko opalać, mam nadzieję, że uda się też pozwiedzać uśmiech Znalazłam informację, że w https://www.nilepharaohtravel.pl/ jest opcja skorzystania z przewodnika w języku polskim.
Powrót do góry
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 30 Kwi 2025, 7:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co myślicie o tym miejscu - https://planetescape.pl/blog/ile-trwa-lot-do-indonezji-jak-dlugo-leci-sie-samolotem-do-indonezji/ ? Jak widać, lot wcale nie zajmuje tak wiele czasu, jak mogłoby się wydawać. Kwestia taka, czy sam kierunek spełnia Wasze oczekiwania?
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 1 Maj 2025, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siema! Jeśli chodzi o planowanie wakacji, to ostatnio wpadłam na zajebistą stronę - https://www.kochamwakacje.pl/. Sporo fajnych propozycji, bez kitu. Według mnie, warto tam zajrzeć, jeśli szukasz inspiracji na urlop. Dokładnie tak jak ktoś już pisał - nie ma to jak dobrze zaplanowany wyjazd! A ja myślę, że może Was to zainteresować, bo jest co oglądać i co czytać. Choćby dla samej ciekawostki, sprawdźcie! Bez zobowiązań, na luzie. oczko
Powrót do góry
sokow
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 8 Maj 2025, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wyobrażam sobie żadnego wyjazdu bez książki. W ten weekend postanowiłam zabrać ze sobą "W cieniu wróżb" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/w-cieniu-wrozb/ Marka Plisieckiego, bo ponoć jest naprawdę świetna i pełna głębokich refleksji. Kiedyś już słyszałam o tej książce, ale teraz nadszedł czas, by przekonać się na własnej skórze, o czym jest mowa. Z tego, co przeczytałam, wydaje się pełna tajemnic i emocji, co idealnie pasuje do moich chwil relaksu.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 16 Maj 2025, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnym miejscem do którego warto jest się wybrać na wczasy jest Wodna Farma Kołodzieje. Ośrodek położony jest w malowniczym otoczeniu nad jeziorem dzięki czemu możecie delektować się posiłkami jednocześnie podziwiając piękne krajobrazy. Z pewnością spodobają się Wam ich komfortowe i klimatyczne domki oraz przyjazna atmosfera i gościnność. Dodatkowo możecie na terenie obiektu korzystać z altan, wiat grillowych, miejsca na ognisko jak również pola namiotowego nad jeziorem. Jestem pewna że to miejsce Was zachwyci.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strona 17 z 17

Skocz do: