|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
morwinka bywalec

|
Wysłany: Pią 25 Kwi 2025, 8:01 Temat postu: Pokaz barmański na weselu |
|
|
| Hej! Przeglądam różne opcje atrakcji i wpadł mi w oko pokaz barmański. Czy ktoś miał na weselu i może powiedzieć, czy to jest coś, co robi wrażenie, czy raczej nie warto? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Pią 25 Kwi 2025, 11:52 Temat postu: |
|
|
| My mieliśmy pokaz barmański jako taki krótki przerywnik wieczoru – trwało może 15–20 minut i powiem szczerze, że ludziom się mega podobało. Fajnie zrobione, bez przesady, trochę żonglerki, ognia i śmieszne teksty. Goście mieli ubaw, a potem mogli spróbować drinków z pokazu. Nie jest to konieczność, ale jak macie miejsce i budżet, to serio fajny dodatek. U nas to ogarniali z Oryginalnego Baru – https://oryginalnybar.pl/ – oni to mają w ofercie jako dodatkową opcję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wikadesign kandydat

|
Wysłany: Wto 21 Paź 2025, 8:50 Temat postu: |
|
|
Raz miałam okazję zobaczyć barmana w akcji na imprezie, efektowne żonglowanie butelkami, widowiskowe wyrzuty lodu i kolorowe drinki robiły wrażenie nawet na tych, którzy zwykle nie sięgają po koktajle.
Czy to się spodoba zależy od usługi, nas uczył prostych trików, chętni mogli przygotować własne drinki... nam takie zaagnażowanie a nie sam pokaz bardzo się spodobał. _________________ Moje bio na Carrd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|