Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sprawy rozwodowe
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marysia99
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 21 Kwi 2022, 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Łapcie link do tej kancelarii - https://adwokatprzybylska.pl/prawo-rodzinne/
Prowadzi ją Pani Ewelina Przybylska, to adwokat z Lublina rozwód mojej siostry prowadziła i sprawdziła się wzorcowa. Juz były szwagier został z niczym (należało mu się). Bardzo skuteczna ta pani adwokat jest.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 25 Kwi 2022, 9:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zostawiłam swojego męża gdy miałam niezbite dowody o jego zdradzie. Byłam załamana i nie wiedziałam kompletnie od czego zacząć. Bardzo pomocne w tym czasie okazały się dla mnie artykuły tego typu: https://informacjekoszalin.pl/20220204461476/podzial-majatku-przed-rozwodem-czy-jest-mozliwy Dowiedziałam się z nich m.in. czy podział majątku jest w ogóle możliwy przed rozprawą rozwodową. Teraz jestem wolną, szczęśliwą i niezależną kobietą z wielkimi planami na przyszłość, pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
arvena
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 28 Kwi 2022, 11:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I słusznie a dobry adwokat to podstawa! Ja śmiało mogę polecić kancelarię adwokata Łukasza Węgłowskiego, w moim przypadku chodziło o rozwód a koleżanka walczyła z ich pomocą o alimenty i obie sprawy załatwione perfekcyjnie
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 24 Kwi 2025, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze jest w tej kwestii skorzystać z usług prawnych jakie oferują w https://kancelariakjf.pl/oferta/ W tym miejscu są świadomi, że niektóre sprawy wymagają wyjątkowej delikatności i taktu, dlatego zawsze działają z najwyższą starannością i poszanowaniem prywatności swoich klientów. Warto wspomnieć również że poświęcają czas na szczegółową analizę sytuacji prawnej oraz dogłębne zrozumienie potrzeb klienta. Dzięki temu są w stanie opracować najbardziej efektywną strategię działania, która odpowiada na konkretne oczekiwania i cele klienta. W ich zakresie znajduje się zarówno prawo cywilne jak i karne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: