Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Place zabaw z siłownią

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 28 Gru 2021, 23:52    Temat postu: Place zabaw z siłownią Odpowiedz z cytatem

Może ktoś z Was doradzi mi w takiej kwestii - mieszkam w niewielkiej miejscowości, a żeby było zabawnie, to też na jej przedmieściach. Zostałam wybrana jakiś czas temu na radną i myślimy, żeby zorganizować dla naszych dzieciaków jakiś plac zabaw, bo niestety ten, który mamy jest już z poprzedniej epoki. Znacie firmę https://sun-plus.pl która zajmuje się projektami placów zabaw?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mohr.mariano
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 28 Wrz 2023, 12:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również sama niedawno zauważyłam, że często place zabaw znajdują się w pobliżu siłowni zewnętrznych. Według mnie taki plac zabaw połączony z siłownią zewnętrzną może być miejscem, gdzie całe rodziny mogą spędzać czas razem. Dzieci mogą się bawić na placu zabaw, podczas gdy dorośli ćwiczą na siłowni, co sprzyja aktywnemu trybowi życia.
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 24 Kwi 2025, 7:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zarówno plac zabaw jak i małpi gaj czy huśtawki bocianie gniazdo, siłownie zewnętrzne i wiele więcej oferuje firma Siłownie ogrodowe. Dzięki ich rozwiązaniom można zapewnić sobie, swojej rodzinie czy dzieciom nie tylko miejsce do wspólnej zabawy, ale także szansę na wytrenowanie konkretnych partii mięśni. Warto wspomnieć że oferują oni wysokiej jakości produkty wraz z ich montażem co jest ogromnym ułatwieniem. Polecam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: