|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Gru 2021, 23:52 Temat postu: Place zabaw z siłownią |
|
|
Może ktoś z Was doradzi mi w takiej kwestii - mieszkam w niewielkiej miejscowości, a żeby było zabawnie, to też na jej przedmieściach. Zostałam wybrana jakiś czas temu na radną i myślimy, żeby zorganizować dla naszych dzieciaków jakiś plac zabaw, bo niestety ten, który mamy jest już z poprzedniej epoki. Znacie firmę https://sun-plus.pl która zajmuje się projektami placów zabaw? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mohr.mariano początkujący

|
Wysłany: Czw 28 Wrz 2023, 12:27 Temat postu: |
|
|
Również sama niedawno zauważyłam, że często place zabaw znajdują się w pobliżu siłowni zewnętrznych. Według mnie taki plac zabaw połączony z siłownią zewnętrzną może być miejscem, gdzie całe rodziny mogą spędzać czas razem. Dzieci mogą się bawić na placu zabaw, podczas gdy dorośli ćwiczą na siłowni, co sprzyja aktywnemu trybowi życia. _________________ siłownie zewnętrzne |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 24 Kwi 2025, 7:06 Temat postu: |
|
|
Zarówno plac zabaw jak i małpi gaj czy huśtawki bocianie gniazdo, siłownie zewnętrzne i wiele więcej oferuje firma Siłownie ogrodowe. Dzięki ich rozwiązaniom można zapewnić sobie, swojej rodzinie czy dzieciom nie tylko miejsce do wspólnej zabawy, ale także szansę na wytrenowanie konkretnych partii mięśni. Warto wspomnieć że oferują oni wysokiej jakości produkty wraz z ich montażem co jest ogromnym ułatwieniem. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|