Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wypadają mi włosy.. co robić?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 14 Lut 2023, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zrobić badania i skonsultować to z trychologiem. Ja jestem pacjentką kliniki https://perfectlook.clinic i jestem bardzo zadowolona z efektów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jatan
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 15 Lut 2023, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, najlepiej się skonsultować, np. ta klinika https://przeszczepywlosow.pl/ oferuje to bezpłatnie. Tak naprawdę jedyną skuteczną metodą jest przeszczep włosów.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 19 Cze 2023, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem najlepiej skonsultować to z trychologiem, ja mogę polecić Wam specjalistę z https://perfectlook.clinic
Powrót do góry
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 21 Cze 2023, 6:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlatego też jeżeli zabierasz się za poszukiwanie peruki, która będzie dopasowana idealnie do twojej głowy i zależy Ci na profesjonalnym wsparciu to jak najbardziej warto zajrzeć do oferty przygotowanej przez tak profesjonalne salony, jak https://perukisklep.pl/peruki-radom w których znajdziesz wiele różnych modeli i wersji peruk od naturalnych po syntetyczne, a także peruki medyczne z możliwością dofinansowania z NFZ. Wszystkie peruki są wykonane z naprawdę wysoką dokładnością. dzięki czemu doskonale przylegają do głowy i wyglądają bardzo naturalnie. Z resztą załóż i przekonaj się sama, jak się w niej czujesz
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 26 Lut 2025, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja mam takie pytanie, czy ktoś z Was miał do czynienia z robotycznym przeszczepem włosów lub zarostu metodą ARTAS iX? Zastanawiam się, jak wygląda cały proces i czy rzeczywiście efekty są tak dobre, jak obiecują kliniki. Ile trzeba czekać na pełen efekt?
Powrót do góry
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 3 Mar 2025, 8:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie, też mnie to interesuje! Zwłaszcza jak wygląda rekonwalescencja – czy po zabiegu są widoczne ślady, jak długo trwa gojenie i czy faktycznie nowe włosy wyglądają naturalnie? No i czy naprawdę poprawia się kondycja pozostałych włosów?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 6 Mar 2025, 8:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, efekty są naprawdę świetne! Robot ARTAS iX działa precyzyjnie, pobierając i przeszczepiając włosy w sposób minimalnie inwazyjny, co przyspiesza gojenie - o czym dowiecie się z https://przeszczep-wlosow-artas.pl/odzyskajwlosy/ 😊. Pełny efekt widać po około roku, ale już wcześniej włosy stają się gęstsze i mocniejsze. Co ważne, pacjenci są pod stałą opieką dermatologa, co dodatkowo pomaga w utrzymaniu zdrowych włosów.
Powrót do góry
Pepi983
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 23 Kwi 2025, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Seria Força & Brilho to idealne rozwiązanie dla osób zmagających się z wypadaniem włosów. Marka INOAR opracowała ją specjalnie z myślą o takich potrzebach, a jej formuła jest na tyle delikatna, że nadaje się do codziennego stosowania.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: