|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Czw 27 Lut 2025, 8:57 Temat postu: |
|
|
A czy przykładowo kojarzycie również studio
tatuaży skytattoo ? Pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym, czy się do nich nie wybrać... Chciałabym zrealizować swoje marzenie o tatuażu... Mam już nawet wybrany projekt, ale teraz potrzebuję kogoś, kto go zrealizuje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vigorouszmn początkujący

|
Wysłany: Sob 19 Kwi 2025, 15:15 Temat postu: |
|
|
W Warszawie jest dużo studiów tatuażu np. Jah Love Tattoo, ale jakość ich usług może się znacznie różnić. Warto przejrzeć opinie oraz portfolio konkretnego miejsca. Jeśli masz już gotowy wzór, dobrze jest odwiedzić kilka salonów i sprawdzić, gdzie najlepiej zrozumieją Twoją wizję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vulgarz kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Kwi 2025, 8:59 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście, JahLove regularnie pojawia się w poleceniach. Nie kojarzę, żeby ktoś miał na nich złe słowo — a to już mówi samo za siebie. Wystarczy rzucić okiem na ich prace, żeby zrozumieć, o co tyle szumu. Naprawdę robią wrażenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
owi8988 kandydat

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2025, 11:51 Temat postu: |
|
|
Widzę, że nie tylko ja przyglądam się pracą wykonanym w Jah Love Tattoo mają kilku świetnych tatuatorów, ale jednak swoim kobiecym stylem mocno przekonuje mnie portfolio Sylwii. Mam nadzieję, że kiedyś znajdę wolny termin i okazję, aby zrobić jakiś piękny tatuaż. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|