Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Tatuaze
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 27 Lut 2025, 8:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy przykładowo kojarzycie również studio
tatuaży skytattoo ? Pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym, czy się do nich nie wybrać... Chciałabym zrealizować swoje marzenie o tatuażu... Mam już nawet wybrany projekt, ale teraz potrzebuję kogoś, kto go zrealizuje...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Vigorouszmn
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 19 Kwi 2025, 15:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Warszawie jest dużo studiów tatuażu np. Jah Love Tattoo, ale jakość ich usług może się znacznie różnić. Warto przejrzeć opinie oraz portfolio konkretnego miejsca. Jeśli masz już gotowy wzór, dobrze jest odwiedzić kilka salonów i sprawdzić, gdzie najlepiej zrozumieją Twoją wizję.
Powrót do góry
Vulgarz
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 22 Kwi 2025, 8:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście, JahLove regularnie pojawia się w poleceniach. Nie kojarzę, żeby ktoś miał na nich złe słowo — a to już mówi samo za siebie. Wystarczy rzucić okiem na ich prace, żeby zrozumieć, o co tyle szumu. Naprawdę robią wrażenie.
Powrót do góry
owi8988
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 19 Maj 2025, 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzę, że nie tylko ja przyglądam się pracą wykonanym w Jah Love Tattoo Very Happy mają kilku świetnych tatuatorów, ale jednak swoim kobiecym stylem mocno przekonuje mnie portfolio Sylwii. Mam nadzieję, że kiedyś znajdę wolny termin i okazję, aby zrobić jakiś piękny tatuaż.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26
Strona 26 z 26

Skocz do: