|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kankonada gaduła

|
Wysłany: Sro 9 Sie 2023, 6:51 Temat postu: |
|
|
Jak teraz to odkryłaś, to chyba ostatnie kilka lat musiałaś przeleżeć w śpiączce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hanka69 kandydat

|
Wysłany: Pią 22 Wrz 2023, 10:47 Temat postu: |
|
|
Jeżeli posiadasz Iphone to ten sklep ma fajne akcesoria https://4techgoods.com/ znajdziecie różne etui, w tym silikonowe i skórzane, które prezentują się nie tylko pięknie, ale także są solidnie wykonane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WiktoriaDomagała początkujący

|
Wysłany: Pon 9 Paź 2023, 19:23 Temat postu: iphone |
|
|
Ja z całego serca polecam telefony apple. Uważam, że są warte uwagi. Mój służy mi bez zakłóceń już kilka lat. Może zniechęcać jedynie cena, ale obecnie można zdecydować się na zakupy na raty 0%. Polecam https://rario.pl/apple-na-raty-0/. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 9 Gru 2024, 16:54 Temat postu: |
|
|
Godnym polecenia miejscem w ofercie którego znajdziecie części zamienne GSM jest https://www.a-parts.com.pl/produkty/czesci-zamienne-do-telefonow-xiaomi,2,19930 Baza produktów tego miejsca jest bardzo rozbudowana co znacząco ułatwia znalezienie idealnego produktu. Oferują oni wyświetlacze, baterie, obudowy oraz inne elementy kosmetyczne i elektroniczne. Posiadają zarówno oryginalne części jaki wysokiej jakości zamienniki. Wszystko to w bardzo przystępnej cenie. Wystarczy zajrzeć na ich stronę i bez wychodzenia z domu zamówić potrzebne części. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniacalqdu początkujący

|
Wysłany: Pon 23 Gru 2024, 0:07 Temat postu: |
|
|
Kiedy oglądam recenzje wyświetlacza w S21 Ultra, często pojawia się informacja o świetnej jakości obrazu i niesamowitej jasności. Chciałbym dowiedzieć się, jak to wygląda w codziennym użytkowaniu. Czy rzeczywiście ekran jest wystarczająco jasny, aby wygodnie korzystać z telefonu na zewnątrz w pełnym słońcu? Ciekawi mnie także, jak wyświetlacz radzi sobie z odczytem w trudniejszych warunkach, jak np. pod kątem. Ktoś mógłby podzielić się swoimi uwagami? |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Pią 14 Lut 2025, 19:50 Temat postu: |
|
|
Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnej firmy SpyMobile - podsłuch na telefon , która dostarcza zaawansowaną aplikację do monitoringu telefonu. W razie jakich kolwiek pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Greasyalz kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Kwi 2025, 11:55 Temat postu: |
|
|
Mój telefon Apple niestety przestał działać tak, jak powinien, a jego ekran zaczyna miał problem z wyświetlaniem. Przeglądając różne opcje naprawy, trafiłem na Serwis Apple, który oferuje szeroki zakres usług, w tym regenerację wyświetlaczy. Zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Jak oceniacie jakość napraw i czas realizacji? Warto zainwestować w ich ofertę, czy lepiej szukać innego serwisu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zeldasaq kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2025, 18:42 Temat postu: |
|
|
Mój telefon ostatnio przestał działać, a po wstępnych diagnozach okazało się, że najprawdopodobniej uszkodzona jest płyta główna. Znalazłem firmę, która oferuje wymianę płyty głównej w telefonie, ale nie jestem pewny, czy warto się na to zdecydować. Na stronie wspomniane są różne opcje naprawy i odzyskiwania danych, ale chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z Was korzystał z tych usług. Czy warto im zaufać, szczególnie jeśli chodzi o naprawy płyt głównych? |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Czw 26 Cze 2025, 16:57 Temat postu: |
|
|
Zastanawiałeś się kiedyś, czemu telefon działa za granicą jakby miał humory? Wszystko przez roaming – i na https://www.inea.pl/blog/czym-jest-roaming masz to jasno wyjaśnione. Dowiesz się, co to jest, jak działa i jak nie zapłacić fortuny, jak tylko przekroczysz granicę. Dobry materiał, zwłaszcza przed wakacjami – warto mieć ogar przed wyjazdem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|