|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Kwi 2025, 6:59 Temat postu: Jakie leki na łuszczycę skóry głowy |
|
|
Dziewczyny szukam czegoś co rzeczywiście pomoże bo do tej pory testowałam wiele kosmetyków i działanie co najmniej średnie ;/
Ogólnie stosuję regularnie sterydy ale zastanawiam się czy jest opcja aby je odstawić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Pon 14 Kwi 2025, 10:51 Temat postu: |
|
|
Płyn Psorisel na plamy, a na cały skalp emulsja Psorisel na noc (zostaw na głowie, nałoż jakiś czepek i potem rano szamponem zmyj), sterydy odstawiłam, bo miałam więcej skutków ubocznych niż pomagały
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozza gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Kwi 2025, 11:09 Temat postu: |
|
|
Mi pomogło dopiero przerzucenie się na kosmetyki Psorisel - bardzo łągodna seria, znajdziesz w aptece bez recepty: https://www.aptekaolmed.pl/produkt/psorisel-zestaw-dermokosmetykow-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-szampon-200ml-emulsja-na-noc-200ml-plyn-do-skory-glowy-150ml,138736.html.
Maseczki domowej roboty, olejowanie, wcierki domowej roboty i delikatne peelingi domowej roboty.
Cała chemia musiała zniknąć a wraz z nią zniknęła łuszczyca.
Leki - sterydy, medidermy, cuda medyczne używałam 3 lata bez przerwy i nie było żadnej poprawy.
Dopiero zdrowy tryb życia, odstawienie uzywek, miesa, zastosowanie kąpieli w ziołach - mydlnica lekarska, shikakai itp, po kąpieli natluszczanie olejami/oliwami koniecznie dobrej jakości tłoczone na zimno dały efekt ze już zapomniałam ze ja miałam _________________ https://prima-med.info/
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Prima-Med
ul. Cieszyńska 16
30-015 Kraków
NIP: 945-146-13-57
Regon: 350524730
tel. +48 12 347 84 00
email: rejestracja@prima-med.info |
|
Powrót do góry |
|
 |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Wto 15 Kwi 2025, 9:42 Temat postu: |
|
|
Ja polecam wszystko co jest związane z kozieradką. Ostatnio znowu zaczęłam mieć wysyp na głowie, zaczęłam robić maseczki/hennowanie z kozieradka i łeb mnie tak już nie swędzi, a no i te wszystkie placki zniknęły a no i odstawiłam szanpony i inne produkty do głowy, które zawierają Cocamidopropyl betaine (powodowały u mnie mega świąd). Z szamponów super jest wspomniany Psorisel  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|