Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Sob 27 Maj 2023, 12:55 Temat postu: Wózek dziecięcy |
|
|
Zaczynam szukać idealnego wózka dla mojego przyszłego malucha i zastanawiam się nad zakupem wózka premium. Ostatnio natknąłem się na Kinderprams https://kinderprams.pl/pl/menu/wozki-dzieciece-premium-154.html , gdzie oferują szeroki wybór wózków dziecięcych premium. Kinderprams zdaje się mieć solidną reputację i ich wózki premium wyglądają na naprawdę eleganckie i funkcjonalne. Mają też różne opcje do wyboru, co jest dla mnie plusem. Co o nich myślicie? _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
densy uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
aania992 uzależniony

|
Wysłany: Wto 9 Lip 2024, 22:02 Temat postu: |
|
|
Nie zliczę ile godzin poświęciłam na wybranie wózka dla malucha. Nie liczy się dla mnie nic, poza tym, aby był wygodny i bezpieczny i dawał możliwość wożenia w nim dziecka jak najdłużej. Póki co najbardziej jestem przekonana do Euro-Cart Volt Pro. bardzo mi się ten zgrabny wózeczek spodobał |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Wysłany: Nie 15 Gru 2024, 16:27 Temat postu: |
|
|
A co powiesz o wózku Euro-Cart Volt Pro? Nie należy do dużych i ciężkich, ale jednocześnie niczego mu nie brakuje, więc jest wygodny i funkcjonalny. Według mnie to naprawdę dobry wybór. |
|
Powrót do góry |
|
 |
noya bywalec

|
Wysłany: Sro 26 Lut 2025, 9:12 Temat postu: |
|
|
Jeśli masz dziecko i chcesz kupić coś porządnego, to polecam https://www.smyk.com/. Mają świetny wybór – od niemowlęcych gadżetów, przez ubrania, po zabawki i rzeczy do szkoły. Dobra jakość, spoko ceny, więc ja tam regularnie zaglądam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Sob 12 Kwi 2025, 18:10 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o spacerówkę, to z czystym sumieniem mogę polecić wózek Cavoe Ideo. On podoła na każdym terenie, a do tego jest lekki i łatwo się składa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Sro 18 Cze 2025, 21:07 Temat postu: |
|
|
Jeśli myślisz o wózku premium, to warto też rzucić okiem na Easygo GIRO – nieco bardziej kompaktowy, ale bardzo dobrze wykonany i funkcjonalny. Jest wygodny, lekki i wygląda naprawdę porządnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 1 Lip 2025, 11:49 Temat postu: |
|
|
Bardzo duży asortyment produktów dla dzieci od zabawek po przewijaki, wyroby tekstylne i pielęgnacyjne znajdziecie zaglądając do https://www.sensillo.pl/ Wykorzystują unikalne technologie i materiały najwyższej jakości, a ich produkty są bezpieczne i trwałe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|