|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martens uzależniony

|
Wysłany: Nie 7 Kwi 2013, 22:08 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny wyrazy współczucia. _________________ 7.06.2014 ♥
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaMaria87 kandydat

|
Wysłany: Pon 8 Kwi 2013, 15:46 Temat postu: |
|
|
Mój dziadek też ciężko choruje... rozmawiaam z mamą na pewno bym nie przekładała ślubu jak już laski pisały... ślub zaplanujesz śmierci nie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agusia1217 bywalec

|
Wysłany: Czw 18 Kwi 2013, 20:34 Temat postu: |
|
|
dzisiaj odbył się pogrzeb babci mojego R. i był poruszony temat ślubu i wszyscy jednogłośnie powiedzieli, że mamy nie przekładać ( my nie mieliśmy takiego zamiaru). _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ginamółł kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Mar 2022, 0:52 Temat postu: |
|
|
Niestety, moja babcia zmarła po tak cięzkiej chorobie. Dlatego tak istotne było odezwanie się do www.pogrzeboweuslugi.pl . Wspólnymi siłami zorganizowaliśmy dla niej wysokiej jakości ceremonię pożegnalną, na która miała być nie lada hołdem dla niej. Na pewno byłaby zadowolona! |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Czw 10 Kwi 2025, 8:47 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że jak trzeba przechować ciało do czasu pogrzebu, to warunki muszą być naprawdę porządne. Dlatego dobrze ogarnąć chłodnię tu: https://pogrzebymortis.pl/chlodnia/. Jest sterylnie, bezpiecznie, wszystko zgodnie z normami, a do tego dyskretnie i bez zbędnych pytań – wiadomo, że takie rzeczy trzeba robić z klasą i spokojem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|