|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dominika2000 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Nie 20 Mar 2022, 15:15 Temat postu: |
|
|
Również chętnie dowiem się kogo polecacie z tej branży. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2022, 14:49 Temat postu: |
|
|
Ja mogę jedynie polecić fachowców świadczących przeglądy techniczne mieszkań i domów w Warszawie i okolicach. Mam na myśli firmę RenomaBud, z której usług skorzystałam przed nabyciem nieruchomości w Zielonce. Gdy ze strony https://www.renomabud.pl/zakres-uslug/przeglady-techniczne-mieszkan-i-domow-przed-zakupem/ dowiedziałam się, że przegląd domu przed zakupem dużo nie kosztuje a często umożliwia wynegocjowanie znacznie niższej ceny od sprzedającego, weryfikację techniczną budynku oraz terenu zleciłam od razu. Jak nie trudno się domyślić opłaciło mi się to:) Zaoszczędziłam ponad 30 tys. zł , remont też mam już za sobą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 26 Wrz 2024, 9:04 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz firmy świadczącej usługi w zakresie technicznej obsługi inwestycji budowlanych, specjalistycznych badań i orzecznictwa w sprawach budowlanych a także technicznego i ekonomicznego doradztwa w budownictwie to polecam szczerze kontakt z https://novatio.net.pl/doradztwo_techniczne.php |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksatom123 kandydat

|
Wysłany: Pon 30 Wrz 2024, 22:51 Temat postu: |
|
|
Rano było mi dane przeczytać niezmiernie atrakcyjny tekst. Jest on prosty i posiada ogromną ilość wiedzy. Rekomenduję zaznajomić się ze wszystkim co jest na witrynie internetowej, a dowiesz się sporo na temat -Domy modułowe w Krakowi . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inga88 kandydat

|
Wysłany: Wto 1 Paź 2024, 10:54 Temat postu: Koparki i gąsienice |
|
|
Chciałabym poruszyć kwestie nadzoru budowlanego w kontekście koparek i gąsienic, ponieważ jest to temat, który bezpośrednio wpływa na bezpieczeństwo, efektywność i zgodność z przepisami na placu budowy. Regularne inspekcje sprzętu budowlanego, w tym koparek i ich gąsienic https://serwis-kop.pl/pl/201-gasienice , są absolutnie niezbędne. Nadzór budowlany powinien obejmować planowe i sporadyczne kontrole, które sprawdzają stan techniczny maszyn, zwracają uwagę na zużycie gąsienic oraz inne elementy mechaniczne. Zaniedbanie tej kwestii może prowadzić do poważnych awarii i zagrożeń. Podsumowując, nadzór budowlany ma kluczową rolę w monitorowaniu i zapewnieniu, że koparki i ich gąsienice są w idealnym stanie technicznym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Wysłany: Pon 31 Mar 2025, 8:30 Temat postu: |
|
|
Zanim zacznie się na poważnie budowę, aby był potrzebny nadzór budowlany, trzeba dokładnie wszystko zaplanować. Sam projekt to dopiero początek, na jego podstawie, wykorzystując program do kosztorysów budowlanych szacuje się na jakie koszty całej inwestycji trzeba się przygotować. Tak aby w momencie wykonywania prac nie było zaskoczenia, że jednak wydatki są znacznie większe niż wcześniej zakładano. A taki solidny kosztorys będzie miał odzwierciedlenie w realnie ponoszonych kosztach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamilka75 bywalec

|
Wysłany: Pon 31 Mar 2025, 19:03 Temat postu: |
|
|
Ja za to zastanawiam się nad budową domu i zainteresował mnie projekt "Dom z widokiem 2" https://www.mgprojekt.com.pl/dom-z-widokiem-2. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z tym projektem? Chętnie poznam Wasze opinie na temat funkcjonalności i kosztów budowy, zwłaszcza w kontekście możliwości adaptacji projektu do mniejszej działki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|