|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Klaudiaaa bywalec

|
Wysłany: Czw 8 Lip 2021, 12:26 Temat postu: podróż |
|
|
Jaki kierunek polecacie na podróż poślubną? Osobiście chciałabym polecieć w jakieś egzotyczne miejsce. Zastanawiam się nad ofertami biura podróży konsorcjum.pl, widziałam, że mają bardzo korzystne ceny wycieczek. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Możecie polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
nowamarianna223 początkujący

|
Wysłany: Pią 9 Lip 2021, 13:13 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem jeżeli chce się korzystać z biura podróży to lepiej z zaufanego z konkretną pozycją na rynku. Dlatego ja korzystam z usług Itaki, jednak 31 lat istnienia o czymś świadczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdalenka8787 kandydat

|
Wysłany: Nie 1 Sie 2021, 16:56 Temat postu: |
|
|
Może Malediwy z Itaką wam się spodobają  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bylinka99 kandydat

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2021, 10:16 Temat postu: |
|
|
Hmmm... teraz trudno cokolwiek zaplanować z wyprzedzeniem ponieważ sytuacja na całym świecie szybko się zmienia. Polecałabym czaić się na jakieś last minute z ITaką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
noskaeskimoska kandydat

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2021, 10:34 Temat postu: |
|
|
Fajną egzotykę można dorwać w biurze Itaka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Czw 27 Mar 2025, 9:53 Temat postu: |
|
|
Kiedyś przed każdym wyjazdem w ciepłe miejsce musiałam iść na opalanie natryskowe, nie wyobrażałam sobie wyjazdu z moją bladą cerą. Teraz odkąd stosuje melanotan https://melanotan.biz/ problem się skończył, mam na co dzień ładną i zdrową opaleniznę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|