Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kursy angielskiego w Krośnie – polecacie jakieś sprawdzone miejsce?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 3 Mar 2025, 14:37    Temat postu: Kursy angielskiego w Krośnie – polecacie jakieś sprawdzone miejsce? Odpowiedz z cytatem

Szukam dobrej szkoły językowej w Krośnie, bo chciałabym w końcu porządnie podszlifować angielski. Zależy mi na zajęciach prowadzonych w ciekawy sposób, a nie tylko sucha gramatyka i wkuwanie słówek. Idealnie, gdyby były też opcje zajęć konwersacyjnych, bo przede wszystkim chcę przełamać barierę językową.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
adam445
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 3 Mar 2025, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeglądając oferty, trafiłam na Studio Językowe 4B4P - szkoła językowa , które wygląda całkiem obiecująco – ktoś ma jakieś doświadczenia z tą szkołą? Jak tam wygląda nauka i czy warto się zapisać?

Będę wdzięczna za wszelkie opinie i wskazówki!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 23 Mar 2025, 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I super... Warto uczyć się angielskiego, bo jest to bardzo ważny, bardzo potrzeby język. Praktycznie wszędzie możecie się za pomocą jego porozumiewać. Dlatego warto tutaj wspomnieć o Break the Ice,
ponieważ jest to naprawdę sprawdzona i polecana szkoła językowa dla dorosłych online . Według mnie tam znajdziecie odpowiednie szkolenia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: