Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

maszyny przemysłowe remonty
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
welonik
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 25 Sie 2021, 9:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dobra jak już mowa o przemyśle, to wiadomo że bez specjalistycznych maszyn to raczej nie obędziemy się. Dlatego też zastanawiam się gdzie w ogóle można dostać takie dobre maszyny. Więc szperałam w internecie i natrafiłam na ofertę tej firmy https://mechanica.pl/ Mają one spore doświadczenie w wszelkiego typu maszynach a poza tym tutaj także możemy liczyć na serwis takich maszyn.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Sie 2021, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobacz sobie też ich ofertę https://maufer.pl/wozidla-i-miniwywrotki/ , akurat przeglądałam mini wywrotki. Muszę powiedzieć, że nie sądziłam, że dostępnego jest tyle porządnego sprzętu. Mając dziś firmę, można spokojnie inwestować w maszyny.
Powrót do góry
Krisiti90
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 3 Wrz 2021, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Są i specjalne miejsca, firmy, gdzie bez problemu powinniście znaleźć odpowiednie części do konkretnych maszyn, urządzeń. Jeżeli chodzi o wózki widłowe, podnośniki, koparki, ładowarki itp. to zajrzyjcie sobie na stronkę https://czesci.gizo.pl/kategoria-produktu/elektryka/ Można tu bez problemu zamówić konkretne części zamienne, komponenty, elementy elektryki do tego typu maszyn. Sprawdźcie sobie też i ich ofertę, na pewno prędzej czy później takie rzeczy wam się przydadzą.

Ostatnio zmieniony przez Krisiti90 dnia Pon 6 Wrz 2021, 10:43, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
EmmaSS
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 6 Wrz 2021, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak z widlakami, macie może załatwione? Jak mam potrzebę to korzystam z Gizo https://gizo.pl/oddzial/szczecin/ i ich sprzętu, który dobrze już znam. Odchodzą mi koszty serwisu, ewentualnych napraw, też i ubezpieczenia. Łącznie wyszłaby tu całkiem spora suma, więc już wolę wydać na wynajem i mieć te rzeczy z głowy. Polecam współprace z tą firmą, ja jestem zadowolona w 100% do tej pory.
Powrót do góry
Romek44
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 22 Lut 2023, 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanowiłbym się przede wszystkim nad tym, jakie rozwiązania mogą mieć realny wpływ na poprawę efektywności danego zadania. Na blogu https://inoxa.pl/blog/post/stal-a2-czy-a4-roznice-i-podobienstwa widziałem informacje o różnicach między rodzajami elementów. Ktoś z Was orientuje się w takich zagadnieniach?
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 23 Lut 2023, 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W poszukiwaniu sprawdzonego miejsca które oferuje wysokiej jakości maszyny i urządzenia dla przemysłu spożywczego polecam zajrzeć do http://unimasz.eu/.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 14 Lut 2024, 18:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytałam niedawno na czym polega Nitowanie jest to proces łączenia dwóch lub więcej elementów za pomocą nitów. Takie nity można znaleźć w sklepie internetowym firmy handlowej która posiada nierdzewne elementy złączne. Sprawdźcie sobie. Polecam bo mają szeroką i atrakcyjną ofertę.
Powrót do góry
Pleasantlgl
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 12 Lut 2025, 23:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Most napędowy w mojej maszynie zaczyna hałasować i pojawiają się drgania podczas pracy. Mechanik zasugerował, że regeneracja może być dobrą opcją zamiast wymiany na nową część. Natrafiłem na regeneracja mostów napędowych i chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś już korzystał z takiej usługi. Jak wygląda trwałość po regeneracji i czy warto się na to decydować?
Powrót do góry
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 28 Lut 2025, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Radpak - maszyny pakujące , która zajmuje się produkcją maszyn pakujących oraz kompletnych linii. Szczegółowe informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 2 Mar 2025, 8:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może na opakowanie typu flow pack interesują was też maszyny? Bo jak tak, to warto też tutaj zwrócić uwagę na firmę Alpha-Pack Polska. W ich ofercie znajdziecie najróżniejsze maszyny do przemysłu spożywczego, chemicznego, czy nawet farmaceutycznego. Także warto się im przyjrzeć...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: