Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak nadać paletę kurierem?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tysiac
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 22 Kwi 2021, 18:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie miałem pojęcia, że tak to działa
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gibran4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 23 Maj 2021, 7:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja to oczywiście mam swojego ulubionego kuriera, ale dobrze wiem jak to wygląda z cenami, zawsze warto sprawdzić i jak prezentuje się konkurencja bo cenowo się może to sporo różnić. Takie miejsca jak Furgonetka punkt nadania Krasnystaw świetnie w tym pomagają. Szybko i korzystnie można nadać tak dowolną paczkę.
Powrót do góry
felix23
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 25 Maj 2021, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Produkty można wysyłać na różny sposób. Wysyłkę zawsze trzeba dobrze zapakować i zabezpieczyć, aby nie została uszkodzona w transporcie. Najlepiej jeśli opakowanie jest zrobione na wymiar, lub przynajmniej dobrane do wymiarów paczki. Dobrze dobrane opakowanie pomaga tez wygodnie magazynować różnego rodzaju produkty. Ja swoje opakowania zamawiałem na tej stronie internetowej - opakowania kartonowe bielsko .
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 21 Lut 2022, 16:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak często korzystacie z usług kurierskich? W dzisiejszych czasach wiele osób decyduję się na zakupy przez internet. Polecam Wam https://www.patizonet.com/pl/life/co-dzieje-sie-z-przesylka-gdy-juz-ja-nadasz.html , jest to strona na której znajdziecie artykuł opisujący drogę którą pokonuję paczka zanim dotrze do celu.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 26 Lut 2022, 22:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat skoro aktualnie szukacie takich produktów do zabezpieczeń, to koniecznie powinniście postawić na jak najwyższą jakośc. Moim zdaniem bardzo dobrze sprawdzić by się mogły na pewno folie, które znajdziecie w https://www.mac-graf.com.pl/ Warto się tym zainteresować, bo to bardzo ważna rzecz. Chodzi w końcu o jak najkorzystniejsze zabezpieczenie Waszych przesyłek.
Powrót do góry
Kosta
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 27 Lut 2022, 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to chyba nie jest problem
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 9 Wrz 2022, 10:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy wiecie jak tanio można wysłać paczkę? Ostatnio znalazłam ciekawego bloga https://www.opako.com.pl/cms/jak-tanio-wyslac-paczke-analizujemy i powiem wam, że zawarte tutaj informacje okazały się dla mnie mega przydatne
Powrót do góry
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 10 Wrz 2022, 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli jesteście zainteresowani tematem usług kurierskich, to polecam Wam sprawdzić artykuł na stronie - https://www.on-the-top.net/pl/pieniadze/firma-kurierska-bez-rejestracji-czy-jest-bezpieczna.html . Dowiecie się w nim jakie usługi kurierskie warto wybrać.
Powrót do góry
Adeks43
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 4 Gru 2024, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym zakresie mogę polecić Pogotowie Paletowe https://www.pogotowiepaletowe.pl/ które ułatwia wyszukiwanie usług kurierskich dla palet każdego rodzaju, od standardowych po niestandardowe. Dzięki współpracy z najlepszymi firmami kurierskimi możesz liczyć na szybkość, solidność i bezpieczeństwo. Idealne rozwiązanie dla firm, ale też osób prywatnych które nie chcą dać się naciąć na zbyt drogi transport.
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 24 Lut 2025, 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli często wysyłasz palety za granicę, warto zwrócić uwagę na indywidualną wycenę w Pocztex. A więcej na ten temat znajdziesz na https://tpkurier.com/aktualnosci/pocztex-miedzynarodowy-tansze-przesylki-palet-dzieki-wycenie-indywidualnej/ Dzięki temu można zoptymalizować koszty w zależności od wagi, wymiarów i dodatkowych usług, jak ubezpieczenie czy ekspresowe doręczenie. To świetna opcja dla firm i osób prywatnych, które szukają elastycznych rozwiązań.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: