Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tysiac początkujący

|
Wysłany: Czw 22 Kwi 2021, 18:18 Temat postu: |
|
|
Nie miałem pojęcia, że tak to działa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gibran4 gaduła

|
Wysłany: Nie 23 Maj 2021, 7:24 Temat postu: |
|
|
Ja to oczywiście mam swojego ulubionego kuriera, ale dobrze wiem jak to wygląda z cenami, zawsze warto sprawdzić i jak prezentuje się konkurencja bo cenowo się może to sporo różnić. Takie miejsca jak Furgonetka punkt nadania Krasnystaw świetnie w tym pomagają. Szybko i korzystnie można nadać tak dowolną paczkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
felix23 początkujący

|
Wysłany: Wto 25 Maj 2021, 14:50 Temat postu: |
|
|
Produkty można wysyłać na różny sposób. Wysyłkę zawsze trzeba dobrze zapakować i zabezpieczyć, aby nie została uszkodzona w transporcie. Najlepiej jeśli opakowanie jest zrobione na wymiar, lub przynajmniej dobrane do wymiarów paczki. Dobrze dobrane opakowanie pomaga tez wygodnie magazynować różnego rodzaju produkty. Ja swoje opakowania zamawiałem na tej stronie internetowej - opakowania kartonowe bielsko . |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Sob 26 Lut 2022, 22:30 Temat postu: |
|
|
Akurat skoro aktualnie szukacie takich produktów do zabezpieczeń, to koniecznie powinniście postawić na jak najwyższą jakośc. Moim zdaniem bardzo dobrze sprawdzić by się mogły na pewno folie, które znajdziecie w https://www.mac-graf.com.pl/ Warto się tym zainteresować, bo to bardzo ważna rzecz. Chodzi w końcu o jak najkorzystniejsze zabezpieczenie Waszych przesyłek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kosta początkujący

|
Wysłany: Nie 27 Lut 2022, 11:14 Temat postu: |
|
|
to chyba nie jest problem |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Sro 4 Gru 2024, 11:15 Temat postu: |
|
|
W tym zakresie mogę polecić Pogotowie Paletowe https://www.pogotowiepaletowe.pl/ które ułatwia wyszukiwanie usług kurierskich dla palet każdego rodzaju, od standardowych po niestandardowe. Dzięki współpracy z najlepszymi firmami kurierskimi możesz liczyć na szybkość, solidność i bezpieczeństwo. Idealne rozwiązanie dla firm, ale też osób prywatnych które nie chcą dać się naciąć na zbyt drogi transport. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|