Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Makijaż
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alka223
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 2 Gru 2021, 22:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi bardzo trudno jest dobrać podkład. Nie lubię jak robi się efekt maski. Udało mi się jednak znaleźć coś co mi odpowiada - mineralny podkład w pudrze Variete od Eveline Cosmetics. Często stosuję wyłącznie go - ma dobre krycie i skutecznie matuje nie podkreślając niedoskonałości.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
babina
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 24 Sie 2023, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uwielbiam nowy puder transparentny Variete z Eveline. Ma w składzie skwalan i lawendę, więc dodatkowo ma właściwości pielęgnujące uśmiech Sam puder w ogóle nie bieli, super utrwala makijaż i jeszcze dobrze matuje na kilka godzin.
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 29 Sie 2023, 9:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@babina ja też bardzo lubię kolorówkę z Eveline uśmiech kojarzysz te nowe eyelinery w kałamarzu z serii Variete ? ja mam ten w kolorze chameleon - jest cuuuudowny uśmiech
Powrót do góry
petuszka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 5 Lis 2023, 18:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś się interesuje makijażem, to super sprawą jest taki kurs online - https://szkolenia-kargroup.eu/produkt/kurs-makijazu-online/ fajna rzecz uśmiech
Powrót do góry
hanusiek11
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 17 Lis 2023, 0:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cała seria Choco Glamour od Eveline jest zachęcająca, ale ich kremowy bronzer to dla mnie zdecydowanie HIT! Pięknie wtapia się w skórę, robiąc delikatną chmurkę. Uwielbiam!
Powrót do góry
adunia44
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 27 Gru 2023, 10:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym roku planujemy hucznego Sylwestra. Postanowiłam, że włosy i makijaż zrobię sama w domu. Jak z włosami myślę, że sobie bez problemu poradzę to trochę stresuje mnie makijaż. Zainwestowałam w utrwalacz do makijażu, koleżanka mi poleciła taki, którego sama używała wiele razy. Liczę, że przedłuży trwałość make-upu.
Powrót do góry
aania992
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 5 Lut 2025, 23:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trwałość makijażu na pewno jest bardzo ważna dla wszystkich. Nie lubię różnych utrwalaczy na co dzień, dlatego największe utrwalenie musi dać mi puder. Wiele przetestowałam, ale teraz obecnie super jest puder sypki Variete od Eveline.
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 9 Lut 2025, 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aania992 napisał:
Trwałość makijażu na pewno jest bardzo ważna dla wszystkich. Nie lubię różnych utrwalaczy na co dzień, dlatego największe utrwalenie musi dać mi puder. Wiele przetestowałam, ale teraz obecnie super jest puder sypki Variete od Eveline.

Puder jest oczywiście rewelacyjny, ale ja też zakochałam się w tym aplikatorze! W połaczeniu z tym pudrem daje naprawdę idealny efekt!
Powrót do góry
aania992
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 13 Lut 2025, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mczay napisał:
aania992 napisał:

Puder jest oczywiście rewelacyjny, ale ja też zakochałam się w tym aplikatorze! W połaczeniu z tym pudrem daje naprawdę idealny efekt!

Racja - aplikator w tym pudrze też robi robotę. Dzięki niemu można zaaplikować dowolną ilość pudru i budować efekt. Nie trzeba się też obawiać, że nałożymy go za dużo uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: