|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Czw 2 Gru 2021, 22:40 Temat postu: |
|
|
Mi bardzo trudno jest dobrać podkład. Nie lubię jak robi się efekt maski. Udało mi się jednak znaleźć coś co mi odpowiada - mineralny podkład w pudrze Variete od Eveline Cosmetics. Często stosuję wyłącznie go - ma dobre krycie i skutecznie matuje nie podkreślając niedoskonałości.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
babina kandydat

|
Wysłany: Czw 24 Sie 2023, 20:51 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam nowy puder transparentny Variete z Eveline. Ma w składzie skwalan i lawendę, więc dodatkowo ma właściwości pielęgnujące Sam puder w ogóle nie bieli, super utrwala makijaż i jeszcze dobrze matuje na kilka godzin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Wto 29 Sie 2023, 9:22 Temat postu: |
|
|
@babina ja też bardzo lubię kolorówkę z Eveline kojarzysz te nowe eyelinery w kałamarzu z serii Variete ? ja mam ten w kolorze chameleon - jest cuuuudowny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
petuszka kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
hanusiek11 bywalec

|
Wysłany: Pią 17 Lis 2023, 0:26 Temat postu: |
|
|
Cała seria Choco Glamour od Eveline jest zachęcająca, ale ich kremowy bronzer to dla mnie zdecydowanie HIT! Pięknie wtapia się w skórę, robiąc delikatną chmurkę. Uwielbiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Wysłany: Sro 27 Gru 2023, 10:45 Temat postu: |
|
|
W tym roku planujemy hucznego Sylwestra. Postanowiłam, że włosy i makijaż zrobię sama w domu. Jak z włosami myślę, że sobie bez problemu poradzę to trochę stresuje mnie makijaż. Zainwestowałam w utrwalacz do makijażu, koleżanka mi poleciła taki, którego sama używała wiele razy. Liczę, że przedłuży trwałość make-upu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aania992 uzależniony

|
Wysłany: Sro 5 Lut 2025, 23:11 Temat postu: |
|
|
Trwałość makijażu na pewno jest bardzo ważna dla wszystkich. Nie lubię różnych utrwalaczy na co dzień, dlatego największe utrwalenie musi dać mi puder. Wiele przetestowałam, ale teraz obecnie super jest puder sypki Variete od Eveline. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Nie 9 Lut 2025, 15:49 Temat postu: |
|
|
aania992 napisał: | Trwałość makijażu na pewno jest bardzo ważna dla wszystkich. Nie lubię różnych utrwalaczy na co dzień, dlatego największe utrwalenie musi dać mi puder. Wiele przetestowałam, ale teraz obecnie super jest puder sypki Variete od Eveline. |
Puder jest oczywiście rewelacyjny, ale ja też zakochałam się w tym aplikatorze! W połaczeniu z tym pudrem daje naprawdę idealny efekt! |
|
Powrót do góry |
|
 |
aania992 uzależniony

|
Wysłany: Czw 13 Lut 2025, 11:53 Temat postu: |
|
|
mczay napisał: | aania992 napisał: | Trwałość makijażu na pewno jest bardzo ważna dla wszystkich. Nie lubię różnych utrwalaczy na co dzień, dlatego największe utrwalenie musi dać mi puder. Wiele przetestowałam, ale teraz obecnie super jest puder sypki Variete od Eveline. |
Puder jest oczywiście rewelacyjny, ale ja też zakochałam się w tym aplikatorze! W połaczeniu z tym pudrem daje naprawdę idealny efekt! |
Racja - aplikator w tym pudrze też robi robotę. Dzięki niemu można zaaplikować dowolną ilość pudru i budować efekt. Nie trzeba się też obawiać, że nałożymy go za dużo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|