|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Pon 27 Sty 2025, 17:14 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz profesjonalnej pomocy w zakresie rehabilitacji i medycyny, sprawdź ofertę Reumedis na http://reumedis.pl/. Firma oferuje szeroki wachlarz usług medycznych, w tym rehabilitację po urazach i chorobach. Dzięki ich doświadczeniu i nowoczesnym metodom, możesz liczyć na szybszy powrót do pełnej sprawności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
Wysłany: Sro 29 Sty 2025, 13:24 Temat postu: |
|
|
Podstawą utrzymania się w zdrowiu są badania. Jeśli to podejrzenie nowotworu, to wtedy jedynym słusznym kierunkiem jest taki - https://onkolmed.pl/poradnia/1,poradnie-onkologiczne Poradnia onkologiczna, która całym procesem zajmuje się od początku aż do wyleczenia. Dzięki konsultacjom z różnymi specjalistami większe są szanse wyjścia na prostą i dopasowania odpowiedniego leczenia. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smartizi początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Czw 30 Sty 2025, 16:48 Temat postu: |
|
|
Terapie biorezonansowe to nowoczesne i bezinwazyjne podejście do zdrowia. Na stronie https://terapie-biorezonans-warszawa.pl/ dowiesz się więcej o możliwościach, jakie daje ta metoda. Sprawdź, jak biorezonans może wspierać Twój organizm |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
aldegunda gaduła

|
Wysłany: Czw 6 Lut 2025, 14:49 Temat postu: |
|
|
Uważam, że apteki DOZ mają najlepsze ceny. W przeciwieństwie do innych aptek, w DOZie ceny maleją - także na leki refundowane. Aptek stacjonarnych DOZ jest dużo, każdy ma taką aptekę pod ręką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Babcia_Jadzia bywalec

|
Wysłany: Pią 7 Lut 2025, 9:27 Temat postu: |
|
|
Myślę, że najbardziej na swoim zdrowiu powinny skupić się ciężarne. No i moim zdaniem podstawą są badania prenatalne. Szczerze polecam w tym temacie dr Rozmus-Warcholińską. Wg mnie nie znajdziecie lepszej specjalistki, która zna się na rzeczy. Fakt - cieżko się do niej dostać, ale naprawdę warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Wysłany: Pią 7 Lut 2025, 13:29 Temat postu: |
|
|
aldegunda napisał: | Uważam, że apteki DOZ mają najlepsze ceny. W przeciwieństwie do innych aptek, w DOZie ceny maleją - także na leki refundowane. Aptek stacjonarnych DOZ jest dużo, każdy ma taką aptekę pod ręką. |
W DOZ mają jeszcze przystępne ceny, w innych aptekach niestety da się zauważyć co chwilę jakieś podwyżki, dlatego ja trzymam się DOZ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Wysłany: Nie 9 Lut 2025, 10:52 Temat postu: |
|
|
A czy korzystacie z pomocy lekarzy specjalistów? Zapoznajcie się z informacjami dostępnymi na tej stronie. Znajdziecie tam między innymi pomoc ortopedów, którzy oferują takie usługi jak artroskopia stawu kolanowego. Warto zainteresować się bliżej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pleasantlgl kandydat

|
Wysłany: Sro 12 Lut 2025, 23:22 Temat postu: |
|
|
Zauważyłem, że ostatnio mam coraz większe trudności z wyraźnym słyszeniem dźwięków w różnych sytuacjach, szczególnie w hałasie. Zastanawiam się, czy to może być problem z moim słuchem, dlatego postanowiłem poszukać pomocy w zakresie audiologii. Natknąłem się na stronę https://carolina.pl/audiologia/, która oferuje pomoc w tej dziedzinie. Czy ktoś z Was korzystał z takich usług? Jakie macie opinie na temat diagnostyki i leczenia problemów ze słuchem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|