|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
walentynka uzależniony

|
Wysłany: Nie 9 Lut 2025, 10:39 Temat postu: |
|
|
Zabiegi medycyny estetycznej mogą poprawić nie tylko wygląd, ale również samopoczucie. Dzięki zabiegom z wykorzystaniem botoksu można pozbyć się na przykład nadpotliwości. Na stronie kliniki Neonia z Krakowa znajdziecie wszystkie informacje na ten temat: https://neonia.com.pl/leczenie-nadpotliwosci/ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dagmasia gaduła

|
Wysłany: Pon 10 Lut 2025, 16:14 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o zabiegi odmładzające, warto poszukać inspiracji wśród różnych metod, takich jak blefaroplastyka. Proponowana przez lekarzy metoda polega na usunięciu nadmiaru skóry i tłuszczu z okolic powiek, co pozwala na wygładzenie zmarszczek i poprawę napięcia skóry. Więcej informacji można doczytać na stronie https://www.medica.bialystok.pl/blog/blefaroplastyka-chirurgiczne-odmladzanie-okolic-oczu/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
anitkakolesniuk kandydat

|
Wysłany: Sro 19 Lut 2025, 19:57 Temat postu: |
|
|
Boję się inwazyjnych zabiegów, a oczyszczanie i pielęgnację robię sobie sama w domu. Korzystam z usuwania owłosienia metodą shr in motion w depilconcept, jest skuteczna i bezbolesna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
prosta bywalec

|
Wysłany: Sob 22 Lut 2025, 19:50 Temat postu: |
|
|
Moim problemem od bardzo dawna były drobne zmarszczki wokół oczu, które zaczęły mnie coraz bardziej drażnić. Zdecydowałam się na zabieg z użyciem toksyny botulinowej w Gabinecie Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie, który rekomendowały mi koleżanki i jestem zachwycona efektami. Wyglądam naturalnie, młodziej, a moja skóra jest gładka i promienna. Gabinet Bella https://www.bella-derm.pl/ to miejsce, gdzie każdy zabieg przeprowadzany jest z najwyższą starannością i dbałością o szczegóły. Doświadczeni specjaliści bardzo chętnie dzielą się swoją ogromną wiedzą, więc klient czuje się komfortowo i bezpiecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Pon 31 Mar 2025, 15:18 Temat postu: |
|
|
Widziałam, że bardzo duża dostępność jeśli chodzi o botoks jest w aptekach DOZ. Oczywiście jest to preparat dostępny na receptę ale można zamówić go u nich internetowo i odebrać w wybranej aptece stacjonarnej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Wto 1 Kwi 2025, 19:24 Temat postu: |
|
|
Dla mnie to super rozwiązanie, że botox można kupić w DOZie, faktycznie ceny są bardzo przystępne, też kupuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2025, 14:56 Temat postu: |
|
|
DOZ ma bardzo dobrą cenę na botoks, dlatego też zamawiam ostatnio u nich. Zamówienia też realizują bardzo szybko, dlatego przypuszczam, że mają dobre zaopatrzenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bring bywalec

|
Wysłany: Pon 21 Kwi 2025, 19:06 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, rozumiem, że trzeba mieć receptę, żeby takie zamówienie na produkt z toksyną botulinową z DOZu odebrać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Wysłany: Sro 23 Kwi 2025, 9:16 Temat postu: |
|
|
Bring napisał: | Dziewczyny, rozumiem, że trzeba mieć receptę, żeby takie zamówienie na produkt z toksyną botulinową z DOZu odebrać? |
Dokładnie tak jak piszesz, botoks odbierasz z DOZ z receptą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Wto 29 Kwi 2025, 11:25 Temat postu: |
|
|
Widze, ze polecacie tu też dobre kliniki medycyny estetycznej w wielu miastach. A czy Sferę w Warszawie kojarzycie ? wiem, ze mają gabinet na Alejach Jerozolimskich. Warto się do nich zapisać ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|