Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zabiegi medycyny estetycznej?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
walentynka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 9 Lut 2025, 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zabiegi medycyny estetycznej mogą poprawić nie tylko wygląd, ale również samopoczucie. Dzięki zabiegom z wykorzystaniem botoksu można pozbyć się na przykład nadpotliwości. Na stronie kliniki Neonia z Krakowa znajdziecie wszystkie informacje na ten temat: https://neonia.com.pl/leczenie-nadpotliwosci/ .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 10 Lut 2025, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o zabiegi odmładzające, warto poszukać inspiracji wśród różnych metod, takich jak blefaroplastyka. Proponowana przez lekarzy metoda polega na usunięciu nadmiaru skóry i tłuszczu z okolic powiek, co pozwala na wygładzenie zmarszczek i poprawę napięcia skóry. Więcej informacji można doczytać na stronie https://www.medica.bialystok.pl/blog/blefaroplastyka-chirurgiczne-odmladzanie-okolic-oczu/
Powrót do góry
anitkakolesniuk
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 19 Lut 2025, 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Boję się inwazyjnych zabiegów, a oczyszczanie i pielęgnację robię sobie sama w domu. Korzystam z usuwania owłosienia metodą shr in motion w depilconcept, jest skuteczna i bezbolesna.
Powrót do góry
prosta
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 22 Lut 2025, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim problemem od bardzo dawna były drobne zmarszczki wokół oczu, które zaczęły mnie coraz bardziej drażnić. Zdecydowałam się na zabieg z użyciem toksyny botulinowej w Gabinecie Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie, który rekomendowały mi koleżanki i jestem zachwycona efektami. Wyglądam naturalnie, młodziej, a moja skóra jest gładka i promienna. Gabinet Bella https://www.bella-derm.pl/ to miejsce, gdzie każdy zabieg przeprowadzany jest z najwyższą starannością i dbałością o szczegóły. Doświadczeni specjaliści bardzo chętnie dzielą się swoją ogromną wiedzą, więc klient czuje się komfortowo i bezpiecznie.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 31 Mar 2025, 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widziałam, że bardzo duża dostępność jeśli chodzi o botoks jest w aptekach DOZ. Oczywiście jest to preparat dostępny na receptę ale można zamówić go u nich internetowo i odebrać w wybranej aptece stacjonarnej.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 1 Kwi 2025, 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie to super rozwiązanie, że botox można kupić w DOZie, faktycznie ceny są bardzo przystępne, też kupuję.
Powrót do góry
Molly333
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 9 Kwi 2025, 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DOZ ma bardzo dobrą cenę na botoks, dlatego też zamawiam ostatnio u nich. Zamówienia też realizują bardzo szybko, dlatego przypuszczam, że mają dobre zaopatrzenie.
Powrót do góry
Bring
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 21 Kwi 2025, 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, rozumiem, że trzeba mieć receptę, żeby takie zamówienie na produkt z toksyną botulinową z DOZu odebrać?
Powrót do góry
Molly333
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 23 Kwi 2025, 9:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bring napisał:
Dziewczyny, rozumiem, że trzeba mieć receptę, żeby takie zamówienie na produkt z toksyną botulinową z DOZu odebrać?

Dokładnie tak jak piszesz, botoks odbierasz z DOZ z receptą.
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 29 Kwi 2025, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widze, ze polecacie tu też dobre kliniki medycyny estetycznej w wielu miastach. A czy Sferę w Warszawie kojarzycie ? wiem, ze mają gabinet na Alejach Jerozolimskich. Warto się do nich zapisać ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: