Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Damska kurtka na zimę - jaką wybrać?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mella44
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 25 Paź 2022, 15:34    Temat postu: Damska kurtka na zimę - jaką wybrać? Odpowiedz z cytatem

Ogólnie chciałabym się doradzić Was, a mianowicie jakie kurtki zimowe są teraz w modzie i czy wybieracie wersje długie bardziej jak płaszcze, czy może jednak krótsze kurtki i wtedy dłuższy sweter. Właśnie nie wiem, a może kupić w takim razie dwie, żeby były na zmianę? Jaką markę cenicie sobie szczególnie w tym zakresie, bo też jednak chciałabym żeby był to jednak zakup na kilka sezonów zimowych. Oczywiście musi być z kapturem i puszkiem, żebym podczas śnieżycy mogła sie lepiej ochronić uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Syska95
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 26 Paź 2022, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto pójść w kierunku wysokiej jakości, jeśli szukacie przede wszystkim takich propozycji jak kurtki zimowe damskie to przede wszystkim powinny być dobrze ocieplone, zapinane pod szyję i oczywiście z kapturem oraz puszkiem. Jeśli chodzi o mnie to wybieram jednak trochę dłuższe kurtki żeby mi nic nie podwiewało. Na Domodi sobie przeglądałam ostatnio różne propozycje i trafiłam na kurtkę ortalionową Izolda w zielonym wydaniu, bardzo ładnie wykonana i w niezlej cenie.
Powrót do góry
Marika22
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 29 Sty 2023, 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, a co powiecie na skórę? Będzie odpowiednia na zimę? Mój mąż znalazł kurtki męskie skórzane w sklepie https://luka-pelli.pl/kategoria/kolekcja-meska/kozuchy-meskie/ i planuje sobie kupić. Zastanawiam się nad jednym modelem również dla siebie. Warto, waszym zdaniem? Jestem ciekawa co o tym myślicie. Jeszcze nie miałam nigdy ubrań skórzanych, oprócz butów.
Powrót do góry
Butik Luisa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 29 Lis 2023, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając wyjątkowych propozycji w zakresie pięknych i ciepłych kurtek to serdecznie zapraszamy do naszego butiku Butiku Luisa https://luisacerano-bydgoszcz.pl/kategoria-produktu/plaszcze-kurtki-marynarki/ w którym znajdziecie ubrania z najnowszej kolekcji marki Luisa Cerano, czy również Cambio, Baldinini i wiele innych. Zapewniamy pełne wsparcie obsługi i jednocześnie różnorodność zestawień z najnowszych kolekcji. Do tego także do dyspozycji pozostaje nasza profesjonalna stylistka.
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 29 Gru 2023, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gruby sweter damski to uniwersalny element garderoby, który można nosić na wiele sposobów. Doskonale sprawdza się w zestawie z dopasowaną spódnicą midi, co tworzy elegancki i kobiecy look. Dla bardziej codziennej stylizacji, polecam noszenie grubego swetra z jeansami i sneakersami. Więcej inspiracji na temat stylizacji z grubym swetrem znajdziesz na https://stylowymag.pl/jak-modnie-wystylizowac-gruby-sweter-damski-46299 więc pamiętaj, aby dobrać kolory i faktury, które będą do siebie pasować.
Powrót do góry
majga
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 7 Lut 2025, 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Damskie kurtki od Hexeline to wybór, który nigdy nie zawodzi. Na Hexeline można znaleźć eleganckie i funkcjonalne modele, które podkreślą wyjątkowy charakter każdej stylizacji.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: