Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Profesjonalny dietetyk

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 15 Maj 2023, 20:25    Temat postu: Profesjonalny dietetyk Odpowiedz z cytatem

Witam! Szukam profesjonalnego wsparcia w drodze do zdrowego stylu życia. Czy ktoś z was miał doświadczenie z Polskimi Centrami Dietetycznymi https://projektzdrowie.info ? Oferują pierwszą konsultację za darmo, co wydaje mi się bardzo atrakcyjne. Cenię ich podejście do diety, które wyklucza konieczność obowiązkowej suplementacji i skupia się na prawdziwym, zdrowym jedzeniu. Fakt, że mają sieć gabinetów w całej Polsce i oferują wsparcie dla osób z różnymi jednostkami chorobowymi, również wpływa na moje zainteresowanie. Co o tym sądzicie?
anianita
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 31 Maj 2023, 22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście od dzieciństwa zmagałam się z problemem nadwagi, a schudnięcie było dla mnie ogromnym wyzwaniem. To, co udało mi się osiągnąć, szybko traciłam z efektem jo-jo. Mimo że posiadałam sporą wiedzę na temat żywienia, czułam się bezsilna. Po wielu próbach zdecydowałam się skonsultować z dietetyk Radomsko https://dietetykleszczynska.pl/dietetyk-radomsko/ Panią Malwiną Leszczyńską-Berdys. Po szczegółowym wywiadzie dotyczącym mojego stanu zdrowia i preferencji żywieniowych ułożona została dieta i efektem po trzech miesiącach jest 9 kilogramów mniej, także było warto. Na dodatek wiem, że dieta nie musi być katorgą - jem co mi smakuje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 30 Gru 2023, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie takiego w Warszawie lub bliskich okolicach, to na pewno mogę polecić specjalistę z https://fimedica.pl
Powrót do góry
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 1 Sty 2024, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto skorzystać z pomocy specjalisty
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Kwi 2024, 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele interesujących treści znajdziecie zaglądając na stronę https://natableta.pl/jakich-bledow-unikac-przy-korzystaniu-z-diety-pudelkowej/
Powrót do góry
omel33
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 18 Kwi 2024, 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z jakiej formy diety korzystacie i dlaczego?

projekty domów bliźniaków
Powrót do góry
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 4 Lut 2025, 17:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie program dla dietetyków Nuvero, na którym możecie w prosty sposób ułożyć jadłospis oraz znajdziecie wiele innych funkcji, które ułatwią Wam pracę. Jeżeli jesteście zainteresowani tym programem, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 5 Lut 2025, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zmiana sposobu odżywiania to nie tylko kwestia silnej woli, ale czasem potrzebna jest fachowa pomoc. Dietetyk kliniczny pomoże ułożyć plan dopasowany do Twoich potrzeb i problemów zdrowotnych. Ja dzięki temu pozbyłam się problemów z trawieniem i mam więcej energii. Jeśli chcesz poprawić zdrowie i wyniki badań, warto się skonsultować w Centrum Medycznym Profilaktyka gdzie są świetni specjaliści https://centrumprofilaktyka.pl/specjalizacje/dietetyka-kliniczna/ Pozdrawiam!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: