|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
berka uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Gru 2024, 11:04 Temat postu: Atopowe zapalenie skóry jaki krem |
|
|
Hej,
od niedawna mam diagnozę AZS i szukam jakiegoś dobrego kremu do codziennej pielęgnacji. Nie chciałbym niczego z mocnymi sterydami, tylko coś delikatnego, co da się używać na co dzień. Może macie coś sprawdzonego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Gru 2024, 11:59 Temat postu: |
|
|
Cześć,
ja na co dzień używam kremu Atopicin i naprawdę działa. To delikatny produkt, który można stosować regularnie, a nie tylko doraźnie. Jest super nawilżający, ale nie zostawia tłustego filmu na skórze, co dla mnie jest dużym plusem. Możesz zobaczyć tutaj: https://atopicin.pl/sklep/krem-do-skory-atopowej/. Stosuję go rano i wieczorem, i widzę, że skóra jest bardziej miękka i mniej się łuszczy. Polecam spróbować, bo na AZS ważna jest systematyczność, a ten krem daje radę. _________________ Przyszła panna młoda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Halciaa kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Sty 2025, 22:39 Temat postu: |
|
|
Mnie fajnie łagodzi objawy Balsam kokosowy Pahwash z mango, mega nawilża skórę ale łagodzi podrażnienia czy zmiany skórne |
|
Powrót do góry |
|
 |
majga bywalec

|
Wysłany: Pon 17 Mar 2025, 10:23 Temat postu: |
|
|
Medfile to dobre rozwiązanie dla tych, którzy chcą szybko umówić wizytę u lekarza https://www.medfile.pl/schorzenia/atopowe-zapalenie-skory. Strona pozwala na wyszukiwanie specjalistów według miasta lub schorzenia, a przy każdym lekarzu widoczne są opinie pacjentów i dostępne terminy wizyt. Dzięki temu można łatwo wybrać lekarza dobrze ocenianego i z możliwie najkrótszym czasem oczekiwania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|