Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rebekah początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
jjelonek bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
tadek_kowol początkujący
|
Wysłany: Sro 16 Paź 2019, 16:48 Temat postu: |
|
|
Ja nie potrafiłbym żyć na takich produktach, ciężko byłoby mi się przestawić |
|
Powrót do góry |
|
|
Babcia_Jadzia bywalec
|
Wysłany: Pon 11 Lis 2019, 22:23 Temat postu: |
|
|
W sklepie internetowym https://www.delikatesy-orkisz.pl jest taka kategoria. Można spokojnie znaleźć tam coś dla siebie jeśli nie spożywamy glutenu czy cukru. Ja właśnie lubię stamtąd zamawiać, bo to taki internetowy supermarket. |
|
Powrót do góry |
|
|
malinka11 gaduła
|
Wysłany: Czw 13 Lut 2020, 9:30 Temat postu: |
|
|
jak człowiek nie ma wyboru to się przestawia i nie ma gadania, bo przy celiakii czy zespole jelita drażliwego jak zje się coś z glutenem to później jest źle trzeba pamiętać że żywność bezglutenowa jest najtańsza w sieci, bo w supermarketach nawet za chleb się dwa razy przepłaci |
|
Powrót do góry |
|
|
Stefania kandydat
|
Wysłany: Czw 13 Lut 2020, 12:08 Temat postu: |
|
|
Ja jestem uczulona na gluten... do tej pory zakupy żywności robiłam w jednym ze sklepów ze zdrową żywnością w moim mieście, chętnie zapoznam się z ofertą sklepów internetowych w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
west.carroll kandydat
|
Wysłany: Sro 1 Lut 2023, 15:58 Temat postu: |
|
|
Chciałabym otworzyć sklep spożywczy, który w swojej ofercie miałby również produkty bezglutenowe. Jak powinnam w takim sklepie tego typu produkty przechowywać, aby nic się z nimi nie stało? Macie jakieś rady? _________________ Jakie urządzenia chłodnicze wybrać do sklepu? |
|
Powrót do góry |
|
|
bella3 bywalec
|
Wysłany: Pią 10 Sty 2025, 22:44 Temat postu: |
|
|
Myślę, że będziesz mieć co zamówić w sklepie https://tasti.pl/ . Jest wiele artykułów bezglutenowych, także słodkości. Myślę, że nie tylko osoby które mają alergię i nietolerancję na gluten powinny wykluczyć go z diety. Wiele osób znacznie lepiej się czuje jeśli nie spożywa każdego dnia glutenu bądź znacznie go ogranicza w posiłkach. A że mamy wiele składników wolnych od glutenu to naprawdę można tak jeść. |
|
Powrót do góry |
|
|
|