Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
klaxx kandydat
|
Wysłany: Pią 28 Lut 2020, 13:49 Temat postu: choinka |
|
|
Drodzy,
następnej zimy biorę ślub. Zamarzyło mi się przystrojenie sali weselnej białymi choinkami i już teraz z wyprzedzeniem chciałabym się zorientować, gdzie tak owe mogłabym dostać. Jeśli macie w pamięci jakieś sklepy, które w swojej choince mają choinki sztuczne małe, to proszę, dajcie znać w komentarzach |
|
Powrót do góry |
|
|
hubert37 uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
eliza.prohaska początkujący
|
Wysłany: Sro 29 Gru 2021, 16:24 Temat postu: |
|
|
Czy kupilibyście te lampki choinkowe https://oneled.pl/lampki-swiateczne-led? Lampki choinkowe bardzo ładnie będą się prezentowały również na zewnątrz - na choince przed domem, na poręczy balkonu albo na brzegach dachu. Musimy jednak pamiętać, że planując takie dekoracje świąteczne, powinniśmy używać wyłącznie lampek przeznaczonych na zewnątrz i tak właśnie opisanych przez producenta. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gibran4 gaduła
|
Wysłany: Czw 13 Sty 2022, 10:18 Temat postu: |
|
|
Jak choinka to właśnie lampki i też inne ozdoby. My akurat z roku na rok powiększamy kolekcje ozdób choinkowych. Tak w tym roku znalazłam przepiękne bombki złote kupowałam już więcej, bo wiadomo jak to przy dzieciach i psie, na pewno coś się poniszczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
leannon.annette początkujący
|
Wysłany: Wto 1 Mar 2022, 14:11 Temat postu: |
|
|
U mnie nie ma Świąt Bożego Narodzenia bez żywej choinki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaczucha25 bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
Agnieszka14 uzależniony
|
Wysłany: Pon 28 Lis 2022, 15:50 Temat postu: |
|
|
Od siebie mogę polecić wam https://choinki.bialystok.pl/ . Można tutaj kupić naprawdę bardzo ładne drzewka i to w atrakcyjnej cenie, więc na pewno będziecie zadowoleni z wyboru |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Pią 16 Gru 2022, 8:15 Temat postu: |
|
|
Z całą pewnością jeśli poszukujesz choinki idealnej to musisz odwiedzić stronę https://wieczniezywechoinki.pl/14-choinki-sztuczne-osniezone-do-240-cm-pvc-i-mix-pe. Firma w swojej ofercie posiada bardzo bogaty wybór choinek, co pozwoli Ci na wyszukanie tej odpowiedniej dla Ciebie. Jakość oferowanych przez nich produktów jest niesamowicie wysoka a cena przystępna dla każdego portfela. Osobiście sama posiadam jedną i każdy łącznie ze mną się nią zachwyca. |
|
Powrót do góry |
|
|
adam445 kandydat
|
Wysłany: Pią 10 Sty 2025, 12:51 Temat postu: |
|
|
Możecie sobie wszyscy sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firm Decorland - choinki sztuczne producent , która jest największym producentem najróżniejszych, sztucznych choinek w Europie. Posiadają bardzo rozbudowaną ofertę produktów, z pewnością wybierzecie coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|