Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Meble do domu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tiaraa
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 26 Lip 2022, 10:18    Temat postu: Meble do domu Odpowiedz z cytatem

Witam, tak jak w tytule. Chciałbym zamówić nowe meble do swojego domu, jednak nie wiem na jaki sklep warto się zdecydować. Znacie się na tym i jesteście w stanie coś polecić? Do tej pory w internecie trafiłem na taką stronę https://sklep.akord.net.pl/ . Może ktoś z was korzystał z ich oferty? Z tego co widzę to mają oni naprawdę ładne meble. Dajcie znać co uważacie na ten temat.
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 27 Lip 2022, 6:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio szukałam jakiś ciekawych i dobrze wykonanych mebli do salonu. Na szczęście koleżanka doradziła mi, że całkiem Spory wybór tego typu produktów można znaleźć w ofercie sklepu https://meblezpolski24.pl/kategoria-produktu/salon/ Polecam i wam tam zerknąć, jeżeli również bylibyście zainteresowani takimi zakupami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
matrimonio
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 27 Lip 2022, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wszystkie swoje meble kupuję w Ikei i nie narzekam, trzymają się już dobre kilka lat uśmiech
Powrót do góry
miki789
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 31 Lip 2024, 9:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chcesz zakupić wszystko w jednym miejscu, to u https://www.facebook.com/ZaryckiMeble/ dostaniesz solidne i trwałe kanapy do salonu, kuchnie na zamówienie czy nawet lampy, figurki a nawet kwiaty, żeby dopełnić wystrój domu.
Powrót do góry
majga
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 7 Lis 2024, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kler to miejsce, które polecam każdemu, kto urządza swoje wnętrze. Kupiłam tam elegancką lampę i nowoczesny stolik kawowy, które idealnie pasują do mojego salonu. Obsługa jest tam bardzo pomocna i kompetentna.
Powrót do góry
adam987
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 10 Lis 2024, 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zawsze mamy czas na samodzielny montaż, szczególnie przy większych zestawach meblowych. Monterzy z firmy https://montiermebli.pl/ to gwarancja profesjonalnego wykonania – składają wszystko szybko i bezbłędnie.
Powrót do góry
jjusti18
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 29 Lis 2024, 3:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto tutaj wyróżnić też takie miejsca jak Home Concept - tam znajdziecie sklepy, takie jak puszman katowice w których na pewno znajdziecie coś stylowego, komfortowego i na miarę swojego portfela, bo w końcu i wybór macie tam całkiem spory... Także na pewno warto byłoby tam się wybrać...
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 10 Sty 2025, 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyjątkowo wyglądające antyczne meble możecie znaleźć w https://neoantyk.pl/stoliki W tym miejscu zajmują się nie tylko sprzedażą wspaniałych okazów ale również konserwacją i renowacją na indywidualne zlecenie klientów. W ofercie znajdziecie m.in. stoliki, barki, biblioteki, biurka, bufety, fotele, komody, komplety gabinetowe, komplety jadalniane, komplety wypoczynkowe, komplety sypialniane, konsole, kredensy, krzesła, lustra, sekretery i wiele więcej. Jeśli chodzi o indywidualne realizacje to śmiało mogę powiedzieć, że zawsze kompleksowo zajmują się wszystkim począwszy od odkrycia historii danego okazu przez ustalenie szczegółów renowacji aż po jej wykonanie. Wszystko zgodnie z wytycznymi przekazanymi przez klientów.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 13 Sty 2025, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o meble to można też zdecydować się na renowację starych mebli. Polecam rozejrzeć się w ofercie hurtowni Akces, gdzie znajdziecie takie akcesoria jak na przykład nóżki meblowe: https://hurtownia-akces.pl/nozki-meblowe . Myślę, że mogą Wam się przydać jeżeli zdecydujecie się na odnawianie mebli.
Powrót do góry
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 13 Sty 2025, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaki sklep z meblami możecie mi polecić?

fotele uszaki granatowe
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: