|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sardynka90 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
aldegunda gaduła

|
Wysłany: Wto 27 Lip 2021, 14:39 Temat postu: |
|
|
Ja mam bardzo dobrego ginekologa, mogę dać namiary na niego. Przy problemach z suchością pochwy w trakcie ciąży i po niej zalecił mi globulki nawilżające Vagisan Cremolum. Jestem z nich bardzo zadowolona. Nawilżają i natłuszczają, nie zawierają hormonów. Można je stosować także w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
 |
charlotte160 bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2021, 19:36 Temat postu: |
|
|
Nie zapominaj o odpowiedniej suplementacji. Mi lekarz polecił https://miositogyn.pl/Jest idealny dla kobiet po 30-tce starających się o dziecko. Zawiera glutation który poprawia owulację i jakość komórki jajowej. Poza tym sprawdza się u kobiet z trądzikiem oraz nadmiernym owłosieniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2023, 15:05 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli potrzebujecie zwolnienia lekarskiego z pracy lub recepty, to polecam Wam srpawdzić stronę https://pomoc-lekarska.pl/ , na której uzyskacie konsultacje lekarskie bez wychodzenia z domu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
majga bywalec

|
Wysłany: Pią 6 Wrz 2024, 12:40 Temat postu: |
|
|
Polecam też poczytać o ferrytynie i jej znaczeniu na nasze zdrowie na blogu phamily |
|
Powrót do góry |
|
 |
majga bywalec

|
Wysłany: Pią 6 Wrz 2024, 12:41 Temat postu: |
|
|
Polecam też poczytać o ferrytynie i jej znaczeniu na nasze zdrowie na blogu phamily |
|
Powrót do góry |
|
 |
resha bywalec

|
Wysłany: Pią 6 Gru 2024, 22:40 Temat postu: |
|
|
Trzeba wspomnieć też o badaniach prenatalnych. Bardzo polecam zapisać się do dr Rozmus-Warcholińskiej. Z tego, co słyszałam od znajomej, jest najlepsza. Wszystko tłumaczy spokojnie i z zaangażowaniem. Pacjentka może się czuć zaopiekowana, warto! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|