Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kowal31 uzależniony

|
Wysłany: Sro 14 Sie 2024, 11:13 Temat postu: |
|
|
Na co warto zwrócić uwagę podczas zakupu nowych okien?
lepki na karaluchy Arox |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 27 Sie 2024, 9:11 Temat postu: |
|
|
Świetną ofertę produktów w tym temacie o wysokiej jakości znajdziecie zaglądając do https://oknarado.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Czw 26 Wrz 2024, 17:12 Temat postu: |
|
|
Słyszałam, że w portfolio firmy Drutex znajdują się także nowoczesne systemy przesuwne, idealne do dużych przeszkleń w nowoczesnych domach. Systemy te umożliwiają płynne i wygodne otwieranie oraz zamykanie, co zwiększa funkcjonalność przestrzeni. Produkty Drutex charakteryzują się wysoką jakością i eleganckim designem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
RobTom87 początkujący

|
Wysłany: Pią 27 Wrz 2024, 9:40 Temat postu: |
|
|
Ja jak się budowałem, to szukałem różnych rozwiązań w zakresie budownictwa - na oknach nie oszczędzałem, ponieważ dobre okna potrafią dobrze izolować zimne powietrze z zewnątrz. Ale trafiłem też na firmę Rurtom, którą polecam za ich rozwiązania w zakresie instalacji gazowych w Bielsku-Białej. Firma sprawdzona, fachowcy tam pracują - naprawdę godna polecenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 28 Paź 2024, 9:42 Temat postu: |
|
|
Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 19 Gru 2024, 9:40 Temat postu: |
|
|
Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Pią 3 Sty 2025, 17:10 Temat postu: |
|
|
A czy ktoś z was kupował może
moskitiery na okna wrocław u firmy Roltex? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się czy tam dokonać zakupu również dla siebie? Co wy na to? Czy faktycznie mają dobre produkty? Solidne? Co możecie napisać mi na ich temat? W końcu moskietier to ważna sprawa - trzeba się chronić przed owadami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Czw 9 Sty 2025, 15:44 Temat postu: |
|
|
Na jakie osłony okienne się zdecydowaliście i dlaczego? Czym się kierowaliście? Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Top Blind, która jest producentem i sprzedawcą najróżniejszych osłon okiennych, w tym np. rolety bezinwazyjne . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mawi bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Sty 2025, 21:49 Temat postu: |
|
|
Jak roleta to tylko zewnętrzna. Najlepsza opcja. Najlepiej montować od razu z oknami. U nas wszystko montowane i zakupione w Sampre. A okna z tych ciepłych Oknoplastu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|