|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anastazja68 kandydat
|
Wysłany: Czw 21 Wrz 2023, 17:19 Temat postu: |
|
|
Co roku jeżdżę w inne miejsce z biurem Konsorcjum.pl. W tym roku byłam w Indiach. Podobała mi się wycieczka do Mumbaju. Z innych kwestii to lot był bezpośredni i z polskim pilotem. Standard hotelu bardzo wysoki, jedzenie też dobre. Ja mega polecam, mam super wspomnienia |
|
Powrót do góry |
|
|
Pago87 początkujący
|
Wysłany: Pią 22 Wrz 2023, 9:07 Temat postu: |
|
|
Ja niestety w przyszłym roku nie wybieram się na wakacje - czeka mnie budowa domów w Łodzi i urlop odpada. Ale w następnym roku sobie odbiję... |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Czw 28 Wrz 2023, 10:14 Temat postu: |
|
|
Szczerze polecam rewelacyjną stronę jaką jest https://dworzeconline.pl/ To nowatorska platforma sprzedaży biletów autobusowych. Tutaj sprawdzisz rozkłady jazdy autobusów, rozkład jazdy z każdego przystanku, wyszukasz najdogodniejsze kursy i połączenia autobusowe oraz w prosty i szybki sposób kupisz bilety w wybranym standardzie podróży. |
|
Powrót do góry |
|
|
Aligru kandydat
|
Wysłany: Pią 19 Lip 2024, 7:39 Temat postu: |
|
|
Jeszcze w tym roku zdążysz gdzieś wyskoczyć. Polskie morze chociażby Sprawdź sobie ten hotel - https://hotelmonalisa.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
marta447 kandydat
|
Wysłany: Pon 22 Lip 2024, 8:54 Temat postu: |
|
|
Zainteresowanym tematem polecam stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego Hotel Poznań Włoski - Hotel w Poznaniu Stare Miasto . Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Pon 29 Lip 2024, 7:03 Temat postu: |
|
|
Z rodziną wybraliśmy się do rewelacyjnego miejsca nad morzem które gwarantuje dobrą zabawę i relaks nawet jeśli pogoda nie dopisuje. Tym miejscem jest https://baltic-spa.pl/ Ośrodek ten zlokalizowany jest w bezpośrednim sąsiedztwie plaży, zatem dotarcie i rozkoszowanie się wczasami nad morzem będziecie mieć na wyciągnięcie ręki. Ponadto zaskoczy was wspaniały klimat tego miejsca i niesamowicie uprzejma obsługa. niesamowicie wspominam wakacje tam i zamierzam wrócić ponownie. Polecam szczerze. |
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|