Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Organizować samemu czy zatrudnić firmę?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 12 Kwi 2024, 8:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znalezienie pracy za granicą może być krokiem w kierunku poprawy sytuacji finansowej i zdobycia nowych umiejętności. Dlatego też jeśli nie udało Ci się podjąć do tej pory konkretnej decyzji, bo szukasz ciekawych kierunków zawodowych to możesz na przykład tutaj https://fachpraca.pl/oferty-pracy/q/kurier/ sprawdzić sobie możliwości pracy jako kurier. To branża, która się prężnie rozwija i zapotrzebowanie na nowych pracowników jest wysokie. Także może akurat będzie to opcja dla Ciebie. Powodzenia!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Peter777
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 29 Cze 2024, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zapominajmy o dzieciach na weselu. Jeżeli spora część gości zaproszonych ma dzieci to warto pomyśleć przecież o tym, aby dzieci się nie nudziły. Do tego potrzebna jest albo odrobina chęci, aby we własnym zakresie coś przygotować by dzieci miały co robić, albo trzeba zatrudnić kogoś kto to ogarnie. Np taki animator dla dzieci https://arteventy.com/animatorzy-dla-dzieci/ to osoba, która potrafi zająć się maluchami dostarczając im potrzebnej rozrywki. Z tego co być może już widziałeś tacy animatorzy prowadzą różne fajne zabawy ( dorośli też mogą się włączyć ) , robią pokazy baniek mydlanych, oferują malowanie buziek, skręcanie baloników no i oczywiście warto zamówić dmuchańce jeśli jest ładna pogoda.
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 22 Paź 2024, 9:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Owszem, można wynająć firmę do tego, a można samodzielnie zająć się organizacją wesela. Jak chodzi o mnie, to prawie wszystko mam załatwione, jedynie teraz szukam kogoś, kto wykona mi zdjęcia ślubne w woj. Lubelskim. A może wy mi doradzicie w tej kwestii? Może mnie nakierujecie na kogoś odpowiedniego?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32
Strona 32 z 32

Skocz do: