|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
majka562 kandydat

|
Posted: Wed 17 Aug 2022, 14:02 Post subject: masaż shantala |
|
|
| Hej, ostatnio dowiedziałam się, że w prawidłowym rozwoju malucha może mu pomóc masaż shantala. Widziałam ofertę https://masaz-shantala.pl/. Czy ktoś brał udział w ich kursach i mógłby mi coś więcej o nich powiedzieć? |
|
| Back to top |
|
 |
Joanne uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
Dagmasia gaduła

|
Posted: Tue 30 Jul 2024, 21:30 Post subject: |
|
|
| Czy zastanawiałeś się kiedyś nad tym, co podarować bliskiej osobie, która cały czas pracuje i nie ma czasu na odpoczynek? Jeśli tak, to masaż na prezent bydgoszcz jest idealnym wyborem. Masaż jest nie tylko relaksującym zabiegiem, ale także skutecznym sposobem na odprężenie i odreagowanie stresu. Biorąc pod uwagę potrzeby bliskiej osoby, która potrzebuje chwili dla siebie, warto rozważyć podarowanie jej właśnie takiego prezentu |
|
| Back to top |
|
 |
Junsa maniak

|
Posted: Sat 12 Oct 2024, 1:11 Post subject: |
|
|
| Stałam się ogromną fanką masaży, nie sądziłam, że aż tak będą mnie relaksować. Chodzę do kliniki https://perfectlook.clinic |
|
| Back to top |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Posted: Tue 15 Oct 2024, 10:19 Post subject: |
|
|
| Fajna sprawa |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce