Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

masaż shantala

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
majka562
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 17 Aug 2022, 14:02    Post subject: masaż shantala Reply with quote

Hej, ostatnio dowiedziałam się, że w prawidłowym rozwoju malucha może mu pomóc masaż shantala. Widziałam ofertę https://masaz-shantala.pl/. Czy ktoś brał udział w ich kursach i mógłby mi coś więcej o nich powiedzieć?
Back to top
View user's profile Send private message
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 10 May 2024, 6:51    Post subject: Reply with quote

Ja zdecydowanie najbardziej lubię masaż klasyczny Wrocław. Dzieki niemu mogę się zrelaksować i w dodatku doskonale działa on na bóle stawowe i mięśniowe.
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 30 Jul 2024, 21:30    Post subject: Reply with quote

Czy zastanawiałeś się kiedyś nad tym, co podarować bliskiej osobie, która cały czas pracuje i nie ma czasu na odpoczynek? Jeśli tak, to masaż na prezent bydgoszcz jest idealnym wyborem. Masaż jest nie tylko relaksującym zabiegiem, ale także skutecznym sposobem na odprężenie i odreagowanie stresu. Biorąc pod uwagę potrzeby bliskiej osoby, która potrzebuje chwili dla siebie, warto rozważyć podarowanie jej właśnie takiego prezentu
Back to top
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Sat 12 Oct 2024, 1:11    Post subject: Reply with quote

Stałam się ogromną fanką masaży, nie sądziłam, że aż tak będą mnie relaksować. Chodzę do kliniki https://perfectlook.clinic
Back to top
niepoprawny
maniak
maniak

PostPosted: Tue 15 Oct 2024, 10:19    Post subject: Reply with quote

Fajna sprawa
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce