Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaszabarabasza bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Lis 2023, 13:06 Temat postu: peruka.com.pl Czy warto ? Potrzebna peruka |
|
|
Jak w temacie, potrzebuję solidnej i trwałej peruki dla znajomej, za wszelkie wskazówki będę wdzięczna |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Wto 14 Lis 2023, 22:41 Temat postu: |
|
|
Też chętnie dowiem się jakie są opcje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gaduła gaduła

|
Wysłany: Sro 15 Lis 2023, 17:23 Temat postu: |
|
|
tutaj na pewno warto zainteresować się jaka konkretnie peruka ma byc, naturalna czy syntetyczna. Naturalne są troche droższe, ale moim zdaniem warto dopłacić, choć syntetyczne też są spoko |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
Wysłany: Czw 16 Lis 2023, 18:31 Temat postu: |
|
|
Gaduła napisał: | tutaj na pewno warto zainteresować się jaka konkretnie peruka ma byc, naturalna czy syntetyczna. Naturalne są troche droższe, ale moim zdaniem warto dopłacić, choć syntetyczne też są spoko |
Raczej chcemy celować w coś naturalnego, ale jeżeli znajdzie się jakiś ładny syntetyczny model to też moze być |
|
Powrót do góry |
|
 |
malwaa kandydat

|
Wysłany: Nie 19 Lis 2023, 15:02 Temat postu: |
|
|
sprawdź sobie u nich na sklepie jakie maja ciekawe modele https://www.peruka.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
pepsicola kandydat

|
Wysłany: Wto 21 Lis 2023, 17:36 Temat postu: |
|
|
dobra peruka to podstawa, ale warto mieć np dwa modele takei same lub inne całkowicie kolory aby np co kilka miesięcy zmieniać lub co pół roku. Moja mam tak robi a wszyscy myślą że co jakiś czas farbuje włosy, bo długość peruki ma taki sam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
Wysłany: Czw 23 Lis 2023, 11:52 Temat postu: |
|
|
pepsicola napisał: | dobra peruka to podstawa, ale warto mieć np dwa modele takei same lub inne całkowicie kolory aby np co kilka miesięcy zmieniać lub co pół roku. Moja mam tak robi a wszyscy myślą że co jakiś czas farbuje włosy, bo długość peruki ma taki sam. |
No takie dwa fajne modele to idealna opcja, zobacyzmy jak z funduszami, wiadomo to nie sątanie rzeczy dlatego chcieliśmy sie skupić na jendym konkretnym modelu ale jeżlei w Naszym budżecie uda sie kupić dwie peruki to byoby idealnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
pepsicola kandydat

|
Wysłany: Nie 26 Lis 2023, 13:49 Temat postu: |
|
|
kaszabarabasza napisał: | pepsicola napisał: | dobra peruka to podstawa, ale warto mieć np dwa modele takei same lub inne całkowicie kolory aby np co kilka miesięcy zmieniać lub co pół roku. Moja mam tak robi a wszyscy myślą że co jakiś czas farbuje włosy, bo długość peruki ma taki sam. |
No takie dwa fajne modele to idealna opcja, zobacyzmy jak z funduszami, wiadomo to nie sątanie rzeczy dlatego chcieliśmy sie skupić na jendym konkretnym modelu ale jeżlei w Naszym budżecie uda sie kupić dwie peruki to byoby idealnie |
nie jasne, ale jak juz wybierzesz konkretny model to daj znać na czym stanęło |
|
Powrót do góry |
|
 |
kotek2 kandydat

|
Wysłany: Sro 29 Lis 2023, 12:27 Temat postu: |
|
|
możesz skupic się na jednym konketnym modelu, a za jakiś czas pomyśleć o nowym, jakimś innym kroju fryzury dla odmiany. My takim kluczem polecieliśmy, ale wiadomo to indywidualna sprawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
Wysłany: Czw 30 Lis 2023, 13:19 Temat postu: |
|
|
kotek2 napisał: | możesz skupic się na jednym konketnym modelu, a za jakiś czas pomyśleć o nowym, jakimś innym kroju fryzury dla odmiany. My takim kluczem polecieliśmy, ale wiadomo to indywidualna sprawa |
właśnie tak planujemy zrobić, bo teraz święta wydatki itp wiadomo najwiecej kasy potrzeba, a po nowym roku pomyslimy nad kolejnym modelem |
|
Powrót do góry |
|
 |
|