Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dziecko w planie i palenie

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kacperwiek
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 20 Aug 2020, 13:43    Post subject: Dziecko w planie i palenie Reply with quote

Cześć, próbuje rzucić skutecznie Palenie ze względu ze staramy się z mężem o dziecko i nie chciałabym w trakcie ciąży być uzależniona. Macie może jakieś skuteczne sposoby aby już zacząć terapie rzucania?

Czy takie tabletki mogą być skuteczne ? https://aptisan.pl/leki-na-rzucenie-palenia/tabletki-na-rzucenie-palenia Nigdy jeszcze nie próbowałam, żadnych plastrów i tabletek.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamilka75
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 30 Aug 2020, 10:17    Post subject: Reply with quote

Dla mnie nie ma takiej możliwości w ogóle. Czyli jeśli chcę mieć dziecko, nie palę, choćby nie wiem co. Tym bardziej że palenie mimo wszystko zmniejsza płodność. Ja w ogóle nie wiem, co zrobię, ale na pewno się do tego przygotuję, nawet sprawdzając, czy wołowina dla niemowląt jest właściwa.
Back to top
monika90
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 14 Dec 2020, 12:08    Post subject: Reply with quote

Nie ma takiej mowy, najwazniejsze jest zdrowie dziecka bez dwoch zdan. My tez dodatkowo zdecydowalismy sie przy porodzie na pozyskanie krwi pępowinowej w Diagnostyka Bank komórek macierzystych. Dzięki temu mamy zbaezpieczenie w razie jakiejs choroby w przyszlosci
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Thu 17 Dec 2020, 14:33    Post subject: Reply with quote

Koniecznie musisz rzucić palenie bo może ono doprowadzić nawet do śmierci łóżeczkowej dziecka. Tutaj https://whisbear.com/pl/blog/bezpieczny-sen-malucha-w-lozeczku/ w tym artykule masz napisane jak zapewnić dziecku bezpieczny sen aby wyeliminować tą opcję.
Back to top
kankonada
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 5 Jan 2021, 10:06    Post subject: Reply with quote

Wszystko będzie zależało od twojej woli. Znam osoby, które rzuciły palenie praktycznie z dnia na dzień.
Back to top
marpfys
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 21 Jan 2021, 9:59    Post subject: Reply with quote

Palenie należy do teratogenów czyli środków szkodzących ciązy jeżeli bardzo chcesz miec dziecko to jestem przekonany, że bardzo szybko przestaniesz palić.
omel33
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 6 Nov 2023, 9:54    Post subject: Reply with quote

Decydując się na współprace z najlepszymi nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Jeżeli chcecie zadbać o odpowiedni sen Waszego dziecka, to osobiście mogę Wam polecić ofertę sklepu internetowego, gdzie znajdziecie wysokiej jakości śpiworek do spania dla dziecka .
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce