|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kacperwiek początkujący

|
Posted: Thu 20 Aug 2020, 13:43 Post subject: Dziecko w planie i palenie |
|
|
Cześć, próbuje rzucić skutecznie Palenie ze względu ze staramy się z mężem o dziecko i nie chciałabym w trakcie ciąży być uzależniona. Macie może jakieś skuteczne sposoby aby już zacząć terapie rzucania?
Czy takie tabletki mogą być skuteczne ? https://aptisan.pl/leki-na-rzucenie-palenia/tabletki-na-rzucenie-palenia Nigdy jeszcze nie próbowałam, żadnych plastrów i tabletek. |
|
| Back to top |
|
 |
Kamilka75 gaduła

|
Posted: Sun 30 Aug 2020, 10:17 Post subject: |
|
|
| Dla mnie nie ma takiej możliwości w ogóle. Czyli jeśli chcę mieć dziecko, nie palę, choćby nie wiem co. Tym bardziej że palenie mimo wszystko zmniejsza płodność. Ja w ogóle nie wiem, co zrobię, ale na pewno się do tego przygotuję, nawet sprawdzając, czy wołowina dla niemowląt jest właściwa. |
|
| Back to top |
|
 |
monika90 gaduła

|
Posted: Mon 14 Dec 2020, 12:08 Post subject: |
|
|
| Nie ma takiej mowy, najwazniejsze jest zdrowie dziecka bez dwoch zdan. My tez dodatkowo zdecydowalismy sie przy porodzie na pozyskanie krwi pępowinowej w Diagnostyka Bank komórek macierzystych. Dzięki temu mamy zbaezpieczenie w razie jakiejs choroby w przyszlosci |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
kankonada gaduła

|
Posted: Tue 5 Jan 2021, 10:06 Post subject: |
|
|
| Wszystko będzie zależało od twojej woli. Znam osoby, które rzuciły palenie praktycznie z dnia na dzień. |
|
| Back to top |
|
 |
marpfys początkujący

|
Posted: Thu 21 Jan 2021, 9:59 Post subject: |
|
|
Palenie należy do teratogenów czyli środków szkodzących ciązy jeżeli bardzo chcesz miec dziecko to jestem przekonany, że bardzo szybko przestaniesz palić. _________________ Endokrynolog to lekarz zajmujący się zaburzeniami funkcjonowania gruczołów wydzielania wewnętrznego. https://endokrynolog.nafundusz.pl/ |
|
| Back to top |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Posted: Mon 6 Nov 2023, 9:54 Post subject: |
|
|
| Decydując się na współprace z najlepszymi nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Jeżeli chcecie zadbać o odpowiedni sen Waszego dziecka, to osobiście mogę Wam polecić ofertę sklepu internetowego, gdzie znajdziecie wysokiej jakości śpiworek do spania dla dziecka . |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce