|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Eowadriemir początkujący

|
Posted: Mon 29 Jul 2019, 10:25 Post subject: Foteliki RWF? |
|
|
Jak się sprawują foteliki samochodowe zaprojektowane tak, żeby dziecko siedziało tyłem do kierunku jazdy?
Za parę miesięcy powiększy się nam rodzina i szukamy najpotrzebniejszych rzeczy. I przyznam, że z takimi fotelikami zetknęliśmy się po raz pierwszy w sklepie internetowym https://www.3kiwi.pl/pol_m_Foteliki_Foteliki_Foteliki-RWF-tylem-do-kierunku-jazdy-1451.html. Jakoś ciężko mi sobie zwizualizować, jak by to miało wyglądać... Korzysta ktoś z fotelików RWF? |
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Sun 30 Apr 2023, 16:40 Post subject: |
|
|
| Jeszcze nie tak dawno sama myślałam - jaki fotelik rzeczywiście warto byłoby kupić dla mojego dziecka? W różnych miejscach zauważyłam jednak, że różni rodzice polecają Cosmo: https://avionaut.com/pl/foteliki/avionaut-cosmo?color=GreyC.01 . Z tego co się dowiedziałam to te foteliki opracowane zostały pod okiem fizjoterapeutów i mają na celu ochronę też delikatnego kręgosłupa dziecka. Także wielkie wow - czuję, że to jest to czego szukałam. |
|
| Back to top |
|
 |
barto776 maniak

|
Posted: Thu 26 Oct 2023, 18:12 Post subject: |
|
|
| Polecam zerknąć na stronę sklepu https://rowery-colex.pl/72-dzwignie-przerzutek-i-hamulcow Tam można też znaleźć akcesoria rowerowe jak na przykład dźwignie przerzutki albo klamkomanetki szosowe. Ja zamawiałam tam też fotelik na rower dla mojego dziecka. Fajna i atrakcyjna oferta. |
|
| Back to top |
|
 |
Mawi bywalec

|
Posted: Tue 21 May 2024, 20:41 Post subject: |
|
|
| Jeżeli szukasz alternatywy dla swego starszaka by mógł podróżować bezpiecznie w busie taksówce czy aucie to weź pod uwagę Smart Kid Belt. Jest to adapter do pasa bezpieczeństwa, który idealnie dopasowuje go do wymiarów dziecka. Dodatkowo w podróży nie stanowi balastu bo jest lekki i mały. |
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Thu 4 Sep 2025, 7:32 Post subject: |
|
|
| Koleżanka poleciła mi foteliki samochodowe z tego sklepu i faktycznie nie żałuję. Widać wysoką jakość, a ceny są konkurencyjne. Przy wyborze doradzili, więc idealnie dopasowaliśmy model do dziecka i auta. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce