Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamilka75 bywalec
|
Wysłany: Pią 27 Mar 2020, 22:58 Temat postu: |
|
|
Na ogól to lubię się malować, ale wcale nie jest powiedziane, że ja pełny makijaż na co dzień sobie robię. Owszem, lubię kosmetyki takie jak kolorowe
cienie do oczu, ale też nie zawsze je nakładam. A to mi nie starczy czasu, a to znowu nie wiem, jak to zrobić, nie mam rano pomysłu i tak jakoś leci. Wiecie same, jak to jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
porcelanowa gaduła
|
Wysłany: Czw 8 Paź 2020, 8:34 Temat postu: |
|
|
Makijaż permanentny daje świetny efekt jeśli jest poprawnie wykonany. Ja zdecydowałam się na makijaż permanentny ust u pana Krzysztofa w Vici Clinic w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Efekt jest przede wszystkim naturalny, ale widoczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
wang maniak
|
Wysłany: Pią 13 Lis 2020, 9:33 Temat postu: |
|
|
Jeżeli lubicie robić makijaż to powinniście kupić sobie profesjonalne pędzle do makijażu. Widziałam świetne komplety pędzli na stronie https://puderek.com.pl/106_jessup . Polecam rzucić okiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
mczay maniak
|
Wysłany: Wto 15 Gru 2020, 17:14 Temat postu: |
|
|
Ja pełen makijaż robię codziennie bo mam pracę z klientem i muszę wyglądać dobrze. Tutaj https://eveline.pl/makijaz/oczy/cienie-do-powiek właśnie patrzę na cienie do powiek bo muszę zamówić nowe, mają duży wybór więc coś na pewno dla siebie wezmę. Znacie ten sklep? |
|
Powrót do góry |
|
|
Polar kandydat
|
Wysłany: Pią 8 Sty 2021, 1:30 Temat postu: |
|
|
Nie, zdecydowanie nie. Jak chodzą do pracy to zazwyczaj nakładam tylko korektor maybelline, lekki podkład kryjący annabelle minerals (który wzystkim bardzo polecam), eyeliner oraz hypoalergiczną mascarę to rzęs |
|
Powrót do góry |
|
|
stonqa kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
babina kandydat
|
Wysłany: Czw 24 Sie 2023, 20:50 Temat postu: |
|
|
W zasadzie to tak, ale to nie jest mocny makijaż. Choć bez kresek na oku nie wyjdę Mam mnóstwo eyelinerów i ostatnio moim ulubionym jest brązowy Variete z Eveline. Można nim zrobić naprawdę fajną, równą kreskę |
|
Powrót do góry |
|
|
Karolsonki78 początkujący
|
Wysłany: Pon 4 Wrz 2023, 18:55 Temat postu: |
|
|
Ciekawe to się wydaje. |
|
Powrót do góry |
|
|
mareknowak52 początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
aania992 gaduła
|
Wysłany: Pią 13 Paź 2023, 23:15 Temat postu: |
|
|
Nie, czasami tylko lekko przypudruje niektóre okolice i użyje rozświetlacza. Muszę pochwalić się tym, który znalazłam ostatnio - Eveline Variete w kamieniu. Robi przepiękny glow na twarzy! Kocham to jak na mnie wygląda |
|
Powrót do góry |
|
|
|