Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dzieci i gry online

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fox
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 15 Gru 2021, 6:21    Temat postu: Dzieci i gry online Odpowiedz z cytatem

Jak często Twoje dzieci grają w gry online? Mam nastoletniego syna, który robi to każdego dnia. Gry są interesujące. Ja też czasem w nie gram. Ale martwi mnie, że gra kilka godzin dziennie. Co o tym sądzisz? Czy to jest złe dla dziecka?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
AdamBronev
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 17 Gru 2021, 7:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To zależy od tego, w jakie gry on gra. W dzisiejszych grach jest bardzo dużo chili i jest to szkodliwe dla psychiki dzieci. Mogę Ci doradzić świetną stronę, na której znajdziesz mnóstwo gier online - https://www.friv5online.com/pl Razem z moimi dziećmi gramy tam bardzo często i jest to naprawdę świetna zabawa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
WeigelP
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 17 Gru 2021, 9:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście nie mam dzieci, ale mogę powiedzieć o sobie, że gram dość często i dość długo, i nie wpływa to na mnie w żaden sposób w tej chwili. Nie wydaje mi się, żeby granie przez wiele godzin naraz zaszkodziło Twojemu synowi.
Powrót do góry
Kozakk
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 3 Sie 2023, 5:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cool dope
Powrót do góry
Norey
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 30 Sie 2023, 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam i życzę miłego popołudnia. Zawsze byłem zajęty grami karcianymi i nie zwracałem uwagi na nic innego. I dlatego mogę polecić kilka fantastycznych darmowych gier w pasjansa http://grac-pasjans.pl . Jestem pewien, że Ci się spodoba.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: