Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Apteka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 25 Maj 2023, 5:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli interesuje cie zakup skutecznych leków na potencję nie wymagających recepty to koniecznie zajrzyj na stronę https://aptekapotencja.com/ Posiadają wyłącznie sprawdzone i bezpieczne leki skierowane zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. U nich znajdziesz odpowiedni lek dla siebie i otrzymasz go w krótkim czasie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 25 Maj 2023, 10:33    Temat postu: apteka Odpowiedz z cytatem

Właśnie sama zastanawiam się nad tym jak używać wody morskiej do nosa . Dodatkowo też rozglądam się za jakimś dobrym i przede wszystkim skutecznym preparatem, dzięki któremu w końcu odczuję ulgę. Może mi coś doradzicie?
Powrót do góry
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 9 Lip 2023, 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podziwiam farmaceutów, ile oni muszą mieć wiedzy. Na szczęście mają platformy, z których mogą korzystać, między innymi tę https://www.e-epe.pl/edukacja-i-rozrywka/ w Akademia Farmacji Praktycznej. Mają tu możliwość edukacji, ale także rozrywki, w końcu farmaceuta także musi odpocząć, prawda? Co sądzicie o takich stronach, czy uważacie, że są potrzebne w celu rozwoju zawodowego? Farmaceuci znajdą tutaj zarówno certyfikowane szkolenia na punkty twarde oraz miękkie, oraz wiedzę merytoryczną podaną właśnie w rozrywkowej formie.
Powrót do góry
teruniaa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 10 Lip 2023, 12:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak już o produktach z apteki, to warto przyjrzeć się ofercie firmy Colbiom, która dostarcza colostrum wykorzystywane do produkcji leków. Więcej na ten temat poczytacie tutaj https://colbiom.pl/ Dzięki temu specyfikowi poprawia się zdrowie ludzkie jak i zwierzęce. Sama przetestowałam i jestem zadowolona. Mogę ze spokojem polecić.
Powrót do góry
lumik5
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 11 Lip 2023, 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie znam się na tym, więc nie mam zdania.
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 23 Lip 2023, 8:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób teraz przestawiło się na zakupy leków i suplementów w aptekach internetowych, nie da się ukryć, że jest to wygodne, zwłaszcza w przypadku gdy ktoś mieszka np. na wsi lub ma daleko do jakiejkolwiek apteki. Ostatnio widziałam, że są także polskie apteki internetowe działające za granicą, na przykład Apteka internetowa w UK, wysyłkowa, online - Apteka Farmacja https://aptekafarmacja.co.uk/ Wiadomo, że nazwy leków czy chorób po angielsku to nie jest powszechna wiedza, więc tak może być łatwiej. Co o tym sądzicie?
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 25 Lip 2023, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Porównywałam ceny w różnych aptekach i mogę Wam powiedzieć, że zdecydowanie najtaniej wypadł DOZ.
Powrót do góry
Molly333
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 27 Lip 2023, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to akurat racja, ja też często porównuję ceny w aptekach i zauważyłam, że doz póki co nie ma konkurencji.
Powrót do góry
porcelanowa
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 2 Sie 2023, 9:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy wiecie, czym są nutridrinki? To produkty żywieniowe dla osób chorych i z dolegliwościami. Są odpowiednio zbilansowane, aby dostarczać jak najwięcej odpowiednich składników dla organizmu. Takie nutridrinki to na przykład Fresubin czy Nutrica, dostępne w aptekach DOZ w najlepszych na rynku cenach.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 18 Sie 2023, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt, wybór nutridrinków w dozie jest naprawdę duży, sama kupuję i bardzo sobie chwalę również za ceny.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6

Skocz do: