|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Romek44 gaduła

|
Wysłany: Sob 27 Maj 2023, 20:50 Temat postu: |
|
|
Dobór odpowiedniego sprzętu medycznego ma kluczowe znaczenie dla zapewnienia pacjentom wysokiej jakości opieki podczas leczenia i rehabilitacji. Widziałem różne rozwiązania w internecie na stronach w stylu https://spacemed.pl/pl/c/Ssaki-medyczne/226. Ktoś z Was ma może pojęcie na temat tego, na co zwracać uwagę przy takim zaopatrzeniu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maddika bywalec

|
Wysłany: Nie 28 Maj 2023, 11:08 Temat postu: |
|
|
W DOZ nadal możecie dostać darmowe próbki środków higienicznych więc jak planujecie zakup to lepiej sprawdzić wcześniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Nie 28 Maj 2023, 11:18 Temat postu: |
|
|
A to w każdym doz można dostać te darmowe próbki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Cze 2023, 20:25 Temat postu: |
|
|
Tak pytajcie w DOZie, u mnie też nie ma wystawionych, a można dostać takie próbki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Pon 17 Lip 2023, 21:14 Temat postu: |
|
|
Jeśli działacie w branży medycznej i macie swój gabinet to namiar na taki sklep jest konieczny. Także w przypadku gdy z jakichś przyczyn musicie się na coś leczyć, macie powracająca kontuzję lub opiekujecie się kimś chorym. Wówczas takie artykuły jak koncentratory tlenu lub inhalatory dla dzieci mogą się przydać. W sieci jest wiele sklepów z takim asortymentem, przykładem może być Sklep medyczny, rehabilitacyjny online, Kalisz - Parada Zdrowia https://paradazdrowia.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Nie 23 Lip 2023, 19:49 Temat postu: |
|
|
W moim DOZie też nie ma problemu z próbkami, warto zapytać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MartynaMic kandydat

|
Wysłany: Wto 25 Lip 2023, 13:30 Temat postu: |
|
|
Hejka, ja mam pytanie, czy ktoś wie może gdzie mogę dostać aparaty słuchowe ? Potrzebuję dla mojego taty, najlepiej jakby były częściowo refundowane z NFZ ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Wto 25 Lip 2023, 20:43 Temat postu: |
|
|
Powiem Wam tak - czasem warto porównywać ceny. Ja potrzebowałam dla babci kupić większą ilość wkładek chłonnych, myślałam, że właśnie w sklepie medycznym, a okazało się, że najtaniej było w stacjonarnym DOZie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maddika bywalec

|
Wysłany: Sro 30 Sie 2023, 19:44 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, nam środki higieniczne w DOZie też wychodzą najtaniej więc kupujemy tam stacjonarnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|