|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deondre12 początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Pon 14 Lis 2022, 7:55 Temat postu: |
|
|
Z czystym sumieniem mogę polecić wam dawpol . Jeśli chodzi o odzież roboczą to faktycznie tutaj oferta jest bardzo dobra, więc na pewno znajdziecie coś dla siebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
arlett kandydat

|
Wysłany: Pią 6 Sty 2023, 23:20 Temat postu: |
|
|
Ja mogę wam polecić ofertę Pro Materials. Mają solidne, profesjonalne rzeczy robocze takie jak np. kurtka 8101. Ja jestem zachwycona jakością tej odzieży |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 6 Mar 2023, 9:07 Temat postu: |
|
|
Osobiście w tym temacie mogę polecić zajrzeć na stronę https://sklep.mistralbhp.pl/pl/producer/Snickers-Workwear/62. W ich bogatym asortymencie znajdziecie m.in. takie produkty jak odzież robocza, specjalistyczna, wodoochronna, obuwie robocze, rękawice, sprzęt ochrony przeciwpożarowej i wiele innych. Będziecie zachwyceni nie tylko wysoką jakością wykonania ale także konkurencyjnymi cenami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
prosta bywalec

|
Wysłany: Pią 10 Mar 2023, 17:25 Temat postu: |
|
|
Nie znam się na strażakach, ale zapewne także muszą mieć odzież roboczą i chyba także ochronną. Trzeba by może przyjrzeć się z bliska jakiejś ofercie hurtowni BHP, może tutaj https://optimumbhp.pl/? Oglądałam kiedyś u nich buty robocze. Co sądzicie o ich asortymencie, dajcie znać koniecznie, ciekawa jestem na, ile są atrakcyjni cenowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aania992 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Czw 1 Cze 2023, 8:25 Temat postu: |
|
|
Widzę, że niektórzy są zainteresowani takimi usługami, jak pranie odzieży roboczej śląsk . W sumie jestem wam w stanie pomóc, ponieważ moja przyjaciółka korzysta z usług RENTHOFF i jest bardzo zadowolona. Ponoć działają z pełnym zaangażowaniem i w dodatku mają korzystny cennik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MoniaP początkujący

|
Wysłany: Pią 23 Cze 2023, 12:43 Temat postu: |
|
|
Wiecie, gdzie jest najlepsza odzież robocza w Poznaniu? Gdzie najlepiej ją kupić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
Wysłany: Pią 21 Lip 2023, 11:48 Temat postu: |
|
|
Jakbyście potrzebowali kogoś, kto oferuje sprzątanie magazynów, to odsyłam tutaj do firmy https://sold.com.pl/uslugi-porzadkowe/sprzatanie-hal-produkcyjnych/ Oni nam tak wysprzątali, że można było robić test białej rękawiczki A już mieliśmy kupować odzież roboczą i sami się do tego zabierać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|