|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Alka223 bywalec

|
Posted: Fri 10 Jun 2022, 22:11 Post subject: Wózek dla malucha |
|
|
| Hej dziewczyny! Właśnie zaczynam kompletować wyprawkę i poważnym dylematem okazał się wybór wózka. Jaki byłybyście w stanie mi polecić? Mi w oko wpadł euro-cart volt pro. |
|
| Back to top |
|
 |
hanusiek11 bywalec

|
Posted: Sat 11 Jun 2022, 20:30 Post subject: |
|
|
| Wózek fajnie się zapowiada - to na pewno. Mimo niskiej ceny cieszy się świetnymi opiniamii i jest lekki. Mi to naprawdę odpowiada. |
|
| Back to top |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Posted: Sun 12 Jun 2022, 21:13 Post subject: |
|
|
| No opinie faktycznie ma rewelacyjnie. Oglądałaś go w jakimś sklepie, bo ja zamierzam wybrać się do jakiegoś, aby go dokładniej obejrzeć |
|
| Back to top |
|
 |
hanusiek11 bywalec

|
Posted: Tue 14 Jun 2022, 21:22 Post subject: |
|
|
Byłam w sklepie, powiedziałam jakie mam możliwości finansowe i czego oczekuję od wózka i polecono mi właśnie ten wózek. jestem niemal pewna, ze po niego wrócę  |
|
| Back to top |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Posted: Sat 18 Jun 2022, 19:44 Post subject: |
|
|
Też byłam w sklepie, żeby go obejrzeć - śliczny jest! Partnerowi też się podoba, więc najpewniej też go kupimy  |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Thu 14 Jul 2022, 18:47 Post subject: |
|
|
| Volt Pro jest moim zdaniem bardzo fajnym wózkiem. Niedrogim, lekkim, niedużym. Mnie zainteresował, bo mam pewność, że zawsze znajdzie się dla niego miejsce w bagażniku. |
|
| Back to top |
|
 |
adrianna20000 początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Posted: Mon 8 Aug 2022, 19:36 Post subject: |
|
|
| Ja jestem zachwycona wspomnianymi tutaj wózkami Euro-Cart. Dla mnie takie spacerówki to nowość i na pewno zdecyduję się na nie dla swojego dziecka. Konkretnie chodzi mi po głowie model Flex, bo nadaje się na każdy teren. |
|
| Back to top |
|
 |
HaniaMM uzależniony

|
Posted: Sun 15 Jan 2023, 15:24 Post subject: |
|
|
| Zabierając się za kompletowanie wyprawki dla swojego malucha to na pewno warto zwrócić uwagę na jakość wykonania i funkcjonalność zarówno jeśli chodzi o foteliki, wózki spacerowe, czy również nosidełka. Możesz sprawdzić obecną ofertę Recaro Kids u których będziecie mogli znaleźć różnorodne propozycje i w przypadku wózków dziecięcych zerknij sobie tutaj https://www.recaro-kids.pl/wozki.html gdzie znajdziesz różne modele m.in Citylife w przypadku którego dzięki inteligentnemu składaniu jedną ręką, kompaktowemu rozmiarowi po złożeniu, dużemu i łatwemu dostępowi do koszyka, kołom z pełnym zawieszeniem i hamulcowi push-push będziecie mogli cieszyć się przyjemnością z długich spacerów. Pozdrawiam serdecznie! |
|
| Back to top |
|
 |
rowe.kailee początkujący

|
Posted: Wed 7 Jun 2023, 12:22 Post subject: |
|
|
| Czy któraś z Was wie jak najszybciej sprzedać wózek? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce