|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Wed 31 May 2023, 12:31 Post subject: rocco karma dla psa |
|
|
Cześć!
Czy są tu posiadacze i miłośnicy psów? Pytam, bo kilka dni temu wzięliśmy psiaka ze schroniska i zastanawiam się, jaką karmę dla niego kupować. Czytałam, że rocco karma dla psa smakuje psom i zawiera wartościowe składniki wpływające na zdrowie i kondycje psa. Czy ktoś z Was kupuje tą karmę dla czworonoga i może napisać swoją opinię? |
|
| Back to top |
|
 |
Flawia kandydat

|
Posted: Fri 2 Jun 2023, 9:23 Post subject: |
|
|
| Mam psiaki i często kupuje im karmę tej firmy. Radziłam się weterynarza w tej sprawie i wiem,że ich karma jest idealna, nie tylko smakuje zwierzakom, ale też jest zdrowa i nie zawiera glutenu, zboża, nie zawiera środków konserwujących, barwników i aromatów sztucznych. Psy są po tych karmach najedzone, ale też mają sporo energii. |
|
| Back to top |
|
 |
Barakuda kandydat

|
Posted: Fri 2 Jun 2023, 17:56 Post subject: |
|
|
Fajnie,że uratowałaś życie pieskowi ze schroniska, dałaś mu dom i wybór karmy też nie może być przypadkowy. Ja mojemu pupilowi daje regularnie mokrą karmę tej firmy,bardzo mu ona smakuje.
Juniorowi warto podawać karmę, która zawiera co najmniej 50 % mięsa i wnętrzności, karma z wołowiną nie zawiera zbóż, jest bez środków chemicznych: aromatów, barwników, substancji wabiących, idealna dla młodego, energicznego psiaka. |
|
| Back to top |
|
 |
hkunze początkujący

|
Posted: Thu 29 Jun 2023, 11:50 Post subject: |
|
|
| Przysmaki do szkolenia psa pełnią funkcję motywatora i nagrody, podczas gdy podstawę codziennej psiej diety powinna pełnić wysokiej jakości, naturalna i zdrowa karma sucha lub mokra. Nie oznacza to jednak, że na treserki dla psa powinieneś patrzeć wyłącznie w kategorii przekąski, którą chcesz „zdobyć” zwierzaka i skłonić go do konkretnego zachowania, ignorując przy tym kwestie zdrowotne. Od dłuższego czasu przez sieć zamawiać te treserki dla psa - https://nobledog.pl/produkt/treserki-dla-psa-z-indyka-80-g-noblesnacks. |
|
| Back to top |
|
 |
kamyczek25 bywalec

|
Posted: Mon 28 Aug 2023, 13:17 Post subject: |
|
|
| A macie jakies swoje sprawdzone sklepy z akcesoriami dla psów? ja jakis czas temu odkrylam ten bardzo fajna jakosc produktów |
|
| Back to top |
|
 |
kamionka bywalec

|
Posted: Sun 3 Sep 2023, 20:25 Post subject: |
|
|
| Jesli chodzi o karme dla psów na przyklad, to bardzo fajny wybór smaków ma Josera, maja i suche i mokre |
|
| Back to top |
|
 |
petuszka kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Sania uzależniony

|
Posted: Wed 10 Apr 2024, 9:27 Post subject: |
|
|
| Odpowiednia karma dla starszych psów jest kluczowa dla ich zdrowia i kondycji. Dlatego jeśli chcecie podejść do tego odpowiednio warto odwiedzić OmegaKarmy https://omegakarmy.pl/dla-psa/ gdzie są specjalistyczne produkty, w tym karmy dostosowane do potrzeb szczeniaków, jak i seniorów. No i też są opcje specjalistyczne dla psiaków z problemami zdrowotnymi do wyboru po konsultacji z weterynarzem |
|
| Back to top |
|
 |
majga bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
Posted: Mon 24 Mar 2025, 8:23 Post subject: |
|
|
Co do dolegliwości żołądkowych u psa, to sprawdźcie GastroControl tzn. to https://petipharm.pl/gastrocontrol U nas pomógł przy zatruciu pokarmowym. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce