| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

bezniku gaduła

| 

Wysłany: Pią 23 Wrz 2022, 12:31    Temat postu: Drzwi wewnętrzne | 
				     | 

| 

hej!

niebawem zaczynamy remont starego domu i czeka nas wymiana drzwi w środku. PRzeglądałam różne modele ale nie wiem na jakie drzwi drewniane wewnętrzne się zdecydować. Nie ukrywam, że zależy mi na cenie, no i oczywiście na jakości. Doradźcie proszę, na co zwrócić uwagę przy zakupie drzwi? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Pala bywalec

| 

Wysłany: Pon 26 Wrz 2022, 7:20    Temat postu:  | 
				     | 

| 

cześć, wybór drzwi powinien być przemyślany, bo to decyzja na długie lata. Ja mam u siebie najbardziej klasyczne drzwi pełne w kolorze białym. Taki drzwi pasują do wnętrz w każdym stylu i przy zmianie kolorów ścian także nie ma konieczności ich przemalowywania bo pasują do aranżacji. Przy wyborze zwróć uwagę jak skrzydła są wykończone, czy są malowane czy jest okleina no i jakie mają klamki (czasem trzeba dokupić je osobno). No i najważniejsze - czy musisz mieć prawe czy lewe   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Marika22 gaduła

| 

Wysłany: Pią 30 Gru 2022, 8:27    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Remonty starych domów to ogromne wyzwanie, ale później satysfakcja jest ogromna. Wiem coś o tym. Warto zadbać o klimat takiego miejsca i wstawić drzwi wewnętrzne drewniane. My zdecydowaliśmy się na producenta Wielkopolanka https://wielkopolanka.com/oferta/drzwi-wewnetrzne. Zależało nam przede wszystkim na jakości. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jezyk maniak

| 

Wysłany: Pon 9 Sty 2023, 21:15    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Przyznam szczerze, że od dłuższego czasu poszukuję sprawdzonej firmy, która oprócz drzwi mogłaby mi zaoferować również ich montaż. Na szczęście moja znajoma podpowiedziała mi, żebym w wolnej chwili zgłosiła się do https://vrata.pl/drzwi-wewnatrzklatkowe-warszawa/  ponieważ mają w tym temacie bardzo duże doświadczenie. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek korzystaliście może z ich oferty. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

bartek131 bywalec

| 

Wysłany: Sob 27 Maj 2023, 10:24    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Czesto decyduje się na zakupy w sklepach internetowych, ponieaż jest to spora wygoda i oszczędność czasu. Osobiście polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę https://fernand.pl/ , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najróżniejszymi zamkami i klamkami do drzwi, a także kłodkami i akcesoriami do nich. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Michalina89 uzależniony

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

uzka uzależniony

| 

Wysłany: Pią 2 Cze 2023, 9:26    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| My mamy drzwi wewnętrzne przeszklone dodają one niepowtarzalnego uroku i otwierają przestrzeń w domu. Wybierając drzwi wewnętrzne przeszklone, można wprowadzić więcej światła do pomieszczeń, tworząc przyjemną atmosferę i estetyczny wygląd wnętrza. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|