|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domijka kandydat

|
Wysłany: Sro 25 Sty 2023, 13:10 Temat postu: Serwis samochodowy w Gdańsku - kogo polecacie? |
|
|
Cześć wszystkim, czy możecie mi polecić sprawdzony Serwis Ferrari Gdańsk? Mój dziadek posiada stare Ferrari, którym nie jeździ już od wielu lat. Chciałabym tym samochodem pojechać do swojego ślubu (lipiec 2023). Wiem, że mam sporo czasu, dlatego już teraz szukam mechanika, który ogarnąłby samochód i mogłabym nim jechać, a dziadek to by był szczęśliwy, gdyby to mógł zobaczyć. Ktoś, coś? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2023, 18:50 Temat postu: |
|
|
Ogólnie bardzo ważnym jest także to abyśmy my sami mieli jak najlepszą wiedze o samochodach i ja również od jakiegoś czasu się na tych sprawach skupiam. Nawet całkiem niedawno czytałam na stronie https://garbus.pl/pl/n/36 jaki tak naprawdę silnik benzynowy do VW T3 wybrać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam987 bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Lut 2023, 7:18 Temat postu: |
|
|
Słyszałem że świetny serwis - Porsche Assistance i dobrych doradców mają w salonie porsche centrum sopot więc jeśli jesteś posiadaczem takiej marki to nie musisz się niczym martwić, a jeśli kupisz samochód z tego salonu z gwarancją porsche approved możesz też liczyć na serwis działający 24 godziny na dobę przez 365 dni w roku. Obejmuje on wszelkie usługi serwisowe, takie jak pomoc w razie awarii, samochód zastępczy klasy premium czy zorganizowanie transportu powrotnego do domu dla kierowcy i jego pasażerów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ivory początkujący

|
Wysłany: Wto 14 Lut 2023, 13:55 Temat postu: |
|
|
Na co zwracać uwagę przy wyborze mechanika? |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Nie 26 Lut 2023, 17:07 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o zarowki samochodowe, to w pierwszej kolejności polecam zerknąć na żaróweczki samochodowe i dopiero na tej podstawie zdecydować się na zakup żarówek do swojego wozu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Wysłany: Nie 28 Maj 2023, 16:42 Temat postu: |
|
|
Cześć. Jakie farby lakiery samochodowe polecacie zakupić? Mąż się przymierza do szykowania auta na wakacyjną wycieczkę. Sprawdzał ostatnio asortyment w sklepie Troton http://www.troton.pl/. Warto tam zamawiać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|