|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
jankowalski213 początkujący

|
Posted: Tue 22 Dec 2009, 11:43 Post subject: Jak zorganizować wesele, żeby było idealne? |
|
|
Witam,
Szykuję się do ślubu i bardzo chcę, aby ten dzień był idealny. Nie bardzo wiem, czy da się tak zrobić i jak to zrobić. Przejrzałem już setki stron internetowych i mam wątpliwości. Czy jeśli będę robił wszystko zgodnie z tym opisem http://familie.pl/profil/marcin1984/479,I-Ty-mozesz-miec-wesele-idealne.html to mam szansę na to, że moje wesele będzie idealne? |
|
| Back to top |
|
 |
ruda87 guru

|
Posted: Tue 22 Dec 2009, 23:11 Post subject: |
|
|
nic w życiu nie przewidzisz ze 100% pewnością  |
|
| Back to top |
|
 |
Justyś:) maniak

|
Posted: Sat 26 Dec 2009, 14:57 Post subject: |
|
|
Mam pytanie, a co myślicie o takim nietypowym wejściu do kościoła, jakaś taneczna muzyczka i na wesoło, chodzi mi o parę młodą, ewentualnie ze świadkami? _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
| Back to top |
|
 |
Liziii guru

|
Posted: Sat 26 Dec 2009, 18:49 Post subject: |
|
|
pewnie chodzi ci o wedding entrance i ogladalas na youtube filmik? Mnie sie filmiki podobaja, zwlaszcza jeden.. http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
Niemniej to chyba bardziej pasuje do dosc wyzwolonych amerykanskich kosciolow protestanckich czy innych.. Wątpie czy u nas ktorykolqwiek ksiadz zgodzilby sie na taki przemarsz. No i u nas sa inne tradycje, w ktore takie cos mi sie nie wpisuje zbyt dobrze.. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Justyś:) maniak

|
Posted: Sun 27 Dec 2009, 15:55 Post subject: |
|
|
tak widzieliśmy ten filmik,zastanawialiśmy sie nad tym bo oboje chcemy by ten dzień był wyjątkowy, taki Nasz, oboje nie przepadamy za przesadną powagą, ale to wszystko się zobaczy, dziękuję Lizii. _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
| Back to top |
|
 |
maartusiaa_87 maniak

|
Posted: Sun 27 Dec 2009, 16:55 Post subject: |
|
|
a mi sie nie podoba takie wejście jakieś takie nie na miejscu mi sie wydaje ale to moje zdanie ja bym na takie coś nie poszła ale jak kto lubi  |
|
| Back to top |
|
 |
ruda87 guru

|
Posted: Sun 27 Dec 2009, 23:11 Post subject: |
|
|
trzeba mieć dużo odwagi albo ogromne przysłowiowe 'jaja' żeby tak to sobie zorganizować Ja raczej z tych sentymentalnych i mało odważnych (w tej sprawie) jestem  |
|
| Back to top |
|
 |
Irenka bywalec

|
Posted: Mon 4 Jan 2010, 18:27 Post subject: |
|
|
Wg mnie do Kościoła się nie nadaje, ale na salę weselną można coś takigo zorganizować jak najbardziej  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
marta_ges moderator

|
Posted: Mon 4 Jan 2010, 18:39 Post subject: |
|
|
Również uważam, że takie wejście nie nadaje się do kościoła. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda87 guru

|
Posted: Mon 4 Jan 2010, 21:09 Post subject: |
|
|
no ogólnie w tych krajach (np. USA) to oni mają kaplice ślubne a nie kościoły do tego celu... no i chyba nie musi tam być zbyt dostojnie Więc jest im łatwiej zrobić coś kreatywnego  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce