|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Sro 2 Gru 2020, 13:17 Temat postu: Wycena domów |
|
|
Wycena domów Katowice - jaką firmę możecie mi polecić? Otrzymałam w spadku po krewnym dom i chciałabym oszacować jego wartość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjelonek bywalec

|
Wysłany: Pon 7 Gru 2020, 13:04 Temat postu: |
|
|
Teraz to trudno powiedzieć, bo ogólnie nie jest łatwo sprzedać nieruchomość w dobie pandemi.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kankonada gaduła

|
Wysłany: Pon 7 Gru 2020, 13:07 Temat postu: |
|
|
Można też mniej więcej się zorientować, patrząc ile kosztują domy o podobnych parametrach w okolicy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Wto 19 Sty 2021, 17:06 Temat postu: |
|
|
Akurat na szacowaniu nieruchomości ja się całkowicie nie znam i jestem zdania, że zdecydowanie najlepiej jest skorzystać z usług profesjonalistów. Jak ja chciałam sprzedać moje mieszkanie to wiedziałam, aby zadzwonić do firmy https://kupujemym.pl/ ponieważ to ona skupiła moją nieruchomość i to za gotówkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Wysłany: Sro 19 Kwi 2023, 17:46 Temat postu: |
|
|
Co natomiast sądzicie o tej ofercie https://katowice.mdr.pl/ ? Firma oferuje mieszkania pod najem instytucjonalny. Moim zdaniem, w dzisiejszych czasach, nie trzeba kupować mieszkania ani brać na nie kredytu. Można skorzystać z najmu instytucjonalnego. Najemcy mogą się starać o dopłaty czynszowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|