|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Michalina89 maniak

|
Posted: Fri 14 Apr 2023, 17:12 Post subject: |
|
|
| Zastanawiałam się ostatnio, czy znajdę dobrego ortopedę dla mojego syna. Znajoma powiedziała mi, że CM Gamma, mieszcząca się przy ulicy Broniewskiego 3 w Warszawie, ma podpisane umowy ze świetnymi specjalistami, a także korzysta ze swojego prywatnego szpitala. Muszę się z nimi skontaktować, a na pewno udzielą mi więcej informacji. |
|
| Back to top |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
Posted: Tue 18 Apr 2023, 11:52 Post subject: |
|
|
Ogólnie jeśli coś się dzieje, to warto jak najszybciej ustalić, co się dzieje. My robiliśmy USG w Multimedzie. I okazuje się, że można szybko, na wysokim poziomie, na godzinę i w normalnej cenie. Dało się załatwić konsultację, uzyskać zalecenia i było wiadomo, co dalej. Tak powinno przebiegać całe leczenie, a nie cały proces na siłę. To pozbawione sensu. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce