|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Peter777 początkujący

|
Wysłany: Nie 5 Lut 2023, 10:16 Temat postu: |
|
|
| Na pewno przyda się wtedy przynajmniej animatorka dla dzieci. Widziałem nie raz jak rodzice korzystają z takiej pomocy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niezbyt początkujący

|
Wysłany: Czw 13 Kwi 2023, 12:42 Temat postu: |
|
|
| Planuję część imprezy zorganizować w plenerze przy głównej sali - potrzebne będą mi pawilony sanitarne z WC typu VIP. Możecie coś polecić? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Czw 22 Sty 2026, 15:10 Temat postu: |
|
|
| Szukam fotografa, który ma nieco inne spojrzenie na śluby – takie bardziej reporterskie, kinowe, a mniej "lukrowane". Przeglądałam ostatnio portfolio, które prezentuje Radek Wesołowski fotografia i muszę przyznać, że te czarno-białe kadry i zabawa światłem robią na mnie ogromne wrażenie. Zdjęcia wyglądają bardzo profesjonalnie, a przy tym nie tracą autentyczności. Czy któraś z Was miała go u siebie na weselu? Ciekawa jestem, czy na żywo też tak świetnie wyłapuje te wszystkie nieoczywiste momenty! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Nie 21 Cze 2026, 12:13 Temat postu: |
|
|
| Organizując własne wesele długo szukaliśmy miejsca, które połączy piękne otoczenie z profesjonalną organizacją. W trakcie poszukiwań trafiliśmy na https://jablon-resort.pl/wesele-mazury/ i byliśmy pod dużym wrażeniem całej koncepcji. Malownicze położenie nad jeziorem, możliwość zakwaterowania gości oraz wyjątkowa atmosfera regionu tworzą świetne warunki do organizacji tak ważnego wydarzenia. Dodatkowo dużym plusem jest dostęp do rozbudowanej infrastruktury i możliwość przygotowania przyjęcia w otoczeniu natury. Na pewno się nie zawiedziecie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|