Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

sprzątanie po osuszaniu
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gagan
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 2 Feb 2021, 9:26    Post subject: sprzątanie po osuszaniu Reply with quote

Dzień dobry!
Czy ktoś z Was robił ostatnio w domu/mieszkaniu całościowe osuszanie ścian? Zastanawiam się, ile po tym wszystkim byłoby sprzątania. Z jednej strony przydałaby się taka zapobiegliwość, żeby pleśń nie miała warunków do rozwoju. Jak ktoś tego nie rozumie, to niech zajrzy na stronę http://xn--osuszanie-budynkw-vyb.katowice.pl/osuszanie/ i poczyta. Z drugiej: konieczność rozkręcania mebli, wynoszenia wszystkich rzeczy, potem ustawiania wszystkiego z powrotem... Ile to może czasu zająć?
Back to top
View user's profile Send private message
jezyk
maniak
maniak

PostPosted: Fri 25 Nov 2022, 21:58    Post subject: Reply with quote

Jeśli interesuje Cię profesjonalne wykrywanie nieszczelności, jestem pewien, że https://optimal-osuszanie.pl/lokalizacja-wyciekow/mazowieckie/ ma duże doświadczenie w tej branży. Kolega korzystał z ich usług i był bardzo zadowolony. Dowiesz się więcej gdy się do nich zgłosisz. Myślę że nie będziesz rozczarowany tym co ci zaoferują
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Sat 26 Nov 2022, 15:55    Post subject: Reply with quote

Takie sprzątanie po osuszaniu jest potrzebne?
___
kup like instagram
Back to top
Tomaszu32
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 20 Dec 2022, 1:06    Post subject: Reply with quote

Mamy XXI wiek. Dzisiaj takie kwestie nie powinny już nikogo dziwić. Przecież wiadomo, że jeśli sprzątania ma zostac wykonane profesjonalnie, to trzeba wykorzystać ku temu odpowiednie środki. Na stronie https://impactsc.pl/pl/c/Mycie-powierzchni/69 czytałem więcej na temat różnych detergentów. Myślicie, że może to odpowiednio zadziałać?
Back to top
densy
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 22 Dec 2022, 11:51    Post subject: Reply with quote

Do sprzątania po takich wydarzeniach to w Norenco znajdziesz takie środki dedykowane po remontach - https://norenco.pl/budowa-remont,144.html uśmiech Na pewno ułatwią cały proces
Back to top
wang
maniak
maniak

PostPosted: Mon 16 Jan 2023, 14:21    Post subject: Reply with quote

Profesjonalny sprzęt też z pewnością przyda się do sprzątania. Warto rzucić okiem więc na przykład na takie akcesoria do sprzątania: https://erpixkarcher24.pl/63-chemia . Jestem pewna, że takie urządzenia ułatwią Wam czyszczenie domu.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Thu 23 Mar 2023, 12:17    Post subject: Reply with quote

Jak najbardziej takie czynności są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, że także bardzo ważną opcją jest to aby każdy z nas wiedział jak w ogóle osuszyć dany obiekt. Akurat ja korzystałam z osuszanie po zalaniach Gdynia i jak najbardziej takiego rodzaju rozwiązania każdemu oczywiście polecam.
Back to top
niepoprawny
maniak
maniak

PostPosted: Fri 24 Mar 2023, 12:21    Post subject: Reply with quote

To wymaga sporego nakładu pracy
Back to top
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Sun 26 Mar 2023, 15:49    Post subject: Reply with quote

uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech
Back to top
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Sun 26 Mar 2023, 16:02    Post subject: Reply with quote

uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce