Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Stres i nerwica

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
albaa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 1 Kwi 2022, 12:16    Temat postu: Stres i nerwica Odpowiedz z cytatem

Jestem jednym wielkim węzłem gordyjskim nerwów - wpadliśmy w długi i nasza sytuacja wygląda coraz gorzej. Mam przez to coraz więcej stresu, z którym sobie nie radzę.
Zastanawialiśmy się, czy nie dałoby rady ogłosić bankructwa, zgodnie z tym co na https://www.oglosupadlosckonsumencka.pl/wniosek-o-upadlosc-konsumencka/ znaleźliśmy... ale prawnik po konsultacjach powiedział nam, że w naszej sytuacji upadłość konsumencka ze względów formalnych nie przejdzie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Babcia_Jadzia
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 30 Kwi 2022, 10:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo mi przykro z tego powodu. Na pewno jest wam bardzo ciężko, jednak nie możecie się załamywać. Może przydałaby wam się jakaś terapia, która pomogłaby wam się uporać ze stresem. Spróbujcie umówić się w Gabinecie Psychoterapeutycznym w Konstancin Jeziorna. Mają tam świetnych specjalistów, chętnych was wysłuchać.
Powrót do góry
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 9 Lip 2022, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skuteczny w przypadkach nerwicy jest dr Dariusz Rudaś z Krakowa, przyjmuje na ul Łobzowskiej. Wyleczył moją koleżankę, która od dziecka miała nerwicę lekową i nikt nie mógł jej pomóc aż w końcu trafiła na pana Dariusza, który obrał skuteczną drogę leczenia. Gość zna się na rzeczy.
Powrót do góry
abernathy.addie
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 18 Sie 2022, 7:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak z Twoją dietą? Uprawiasz jakiś sport? Dbasz o sen? Oczywiście nic nie zastąpi konsultacji lekarskiej, ale warto trochę zadbać o swój organizm. Spróbuj może suplementacji? Na przykład Ashwagandha działa kojąco i pomaga zredukować poziom stresu, a możesz ją kupić w wielu sklepach internetowych, np. tutaj: https://www.bodypak.pl/pl/454-ashwagandha . Mi bardzo pomaga w stresujących sytuacjach uśmiech
Powrót do góry
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 18 Sie 2022, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stres i nerwica to mało przyjemny stan i czasem ciężko się ich pozbyć tradycyjnymi metodami. Według mnie aby poprawić swój stan psychiczny oraz oczyścić swoją aurę warto skorzystać z możliwości jakie daje autorska metoda hipnozy regresyjnej Kariny Abraham. Rezerwacje jak i cennik znajdziesz tutaj na jej firmowej witrynie. Skorzystaj z takich rozwiązań bo naprawdę działa.
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 23 Sie 2022, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto się realizować zarówno zawodowo i prywatnie. Dlatego właśnie jeżeli potrzebujecie konkretnych podpowiedzi jak znaleźć balans w życiu to mogę zdecydowanie polecić Wam do sprawdzenia świetny artykuł https://symfoniapiekna.pl/jak-mozesz-znalezc-balans-w-zyciu/ który na pewno Ci pomoże i podpowie jak można planować swój dzień. Pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
densy
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 20 Mar 2023, 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poczytajcie o suplemencie Mybestgenius - to suplement ktory daje wsparcie dla mózgu i ciała, a także energia i wsparcie w stresie oraz zmęczeniu.
Powrót do góry
stehr.garth
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 15 Maj 2023, 12:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nadmierny stres niesie za sobą wiele negatywnych skutków. Może on doprowadzić nawet do depresji, nerwicy lub zaburzeń lękowych. Warto jest go nie lekceważyć i z takimi problemami udać się do specjalisty - psychiatry lub psychoterapeuty. Psychiatra po zapoznaniu się ze zgłaszanymi objawami będzie mógł prawidłowo zdiagnozować problem i jakoś jemu zaradzić. Czasami konieczna okazuje się farmakoterapia. Z tego, co się orientuje to jednym z leków wykorzystywanych w leczeniu stanów depresyjnych, PTSD, nadmiernego stresu, czy zespołu lęku społecznego jest Asentra. Więcej o tym leku można się dowiedzieć między innymi z tego artykułu - https://wylecz.to/na-nerwy-i-stres/asentra/. Można z niego się dowiedzieć m.in. o przeciwskazaniach do jego stosowania i skutkach ubocznych, ale także znajdziemy w nim informacje na temat dawkowania.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 26 Wrz 2023, 8:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problemy związane z nerwicą czy stresem, to rzeczywiście trudny orzech do zgryzienia. Również szukam pomocy i wpadłam na tę stronę internetową https://enel.pl/lekarze/warszawa/psychiatra_144/ . Można tam znaleźć wielu specjalistów ze sporym stażem. Jeśli nie szukałaś lekarza przy pomocy tej strony, to może warto spróbować?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: