Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Aranżacja
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 19 Mar 2023, 14:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio spodobali mi się współcześni malarze i ich dzieła i sama właśnie myślę od jakiegoś czasu by zamówić tutaj jakiś ładny obraz. Widziałam, że wybór jest tutaj naprawdę wielki, więc może jednak to będzie dla mnie najlepsze rozwiązanie, a wy co sądzicie na ten temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 20 Mar 2023, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nigdy nie korzystałam z profesjonalnej pomocy architekta, sama zajęłam się aranżacją naszego mieszkania uśmiech
Powrót do góry
Modzik
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 27 Lis 2023, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie miałam wielkich możliwości na kosztowny remont, ale już od dawna chodziło mi po głowie, żeby coś zmienić. W końcu wpadłam na pomysł na zmianę dywanu w salonie. Wybrałam zupełnie inny kolor dywanu z długim przyjemnym i miękkim runem i pokój zmienił się nie do poznania. Jeśli szukacie promocji albo outletów z dywanami, to sklep Dywany Witek regularnie uaktualnia tę kategorię dywanów. Zachęcam do przejrzenia oferty: https://dywanywitek.pl/dywany. Urozmaicona oferta dywanów, chodników i wykładzin powoduje, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla swojego portfela.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Gru 2023, 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele pięknych i oryginalnych produktów do pokoju dziecka jak plakaty, metryczki, naklejki ścienne, tapety, panele tapicerowane i wiele więcej znajdziecie zaglądając do https://royalrabbits.pl/sklep/tapeta-urodzinowe-pieski/
Powrót do góry
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 17 Sty 2024, 9:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdzcie sobie stronę https://cncq.pl/zmiana-pokoju-dziennego-tanio-u-szybko/ , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat aranżacji pokoju dziennego. Wybierzcie kolorystykę zgodną z preferencjami i charakterem pomieszczeń.
Powrót do góry
JustaG
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 6 Lut 2024, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajnym sklepem z ciekawymi dodatkami do domu oraz meblami to https://zona-design.pl/ . Rzeczy są bardzo oryginalne, pasują do każdego wystroju. Mega szybka wysyłka i fajne ceny. Naprawdę jest dużo do wyboru do każdego pokoju w twoim mieszkaniu. Polecam
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Lut 2024, 9:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście w kwestii aranżacji i mebli mogę Wam polecić wizytę w sklepie Słupskie Meble. Znajdziecie tam wiele ciekawych propozycji jak stoliki kawowe o bardzo ciekawym designie i wysokiej jakości wykonaniu. Oferują oni również m.in. szafy, łóżka, komody, meblościanki, szafki RTV i wiele więcej. Dodatkowo ceny jakie oferują są przystępne dla każdego. Szczerze ich polecam.
Powrót do góry
vlad_smirnov
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 12 Lis 2024, 23:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marzysz o mieszkaniu, które spełnia wszystkie Twoje oczekiwania? Karta lokalu to doskonały sposób, aby lepiej poznać przestrzeń, którą chcesz kupić. Precyzyjne wymiary i inspirujące propozycje aranżacji pomagają zobaczyć pełen potencjał mieszkania. Dzięki tej karcie łatwiej jest planować przyszłość. Każdy szczegół przemyślany jest z myślą o Twojej wygodzie!
Powrót do góry
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 29 Lis 2024, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór odpowiednich mebli do swojego mieszkania to nie lada wyzwanie. Biorąc pod uwagę różne kwestie, takie jak styl, funkcjonalność czy cena, można się nieco pogubić. Dlatego warto zwrócić uwagę na formatki lakierowane gdy planujemy aranżację wnętrz. Ciekawym pomysłem może być również połączenie ich z innymi elementami, takimi jak drewno czy metal.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: